НовиниУ Черкасах стартувала виставка про "Переможців" (ФОТО)

У Черкасах стартувала виставка про "Переможців" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Виставка в обласній філармонії діятиме до 23 серпня.

У Черкасах відкрилася виставка-соціальний проект "Переможці". Вісімнадцять фотографій-історій про бійців АТО та волонтерів, які втратили кінцівки під час подій на Сході України.

Вісімнадцять фотографій-історій про бійців АТО та волонтерів, які втратили кінцівки під час подій на Сході України, – саме про це соціальний проект "Переможці".

Виставку в обласній філармонії 6 серпня презентувала у Черкасах Соломія Вітвіцька. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Олександр Швецов – один із учасників спільного мультимедійного проекту служби новин 1+1 "ТСН" та журналу Viva. Після поранення чоловік лікувався спочатку в Харкові, а згодом і в Києві. Саме тут він познайомився з безліччю цікавих та активних людей з усієї України.

"Після того, як отримав поранення, хлопці мене відтягнули в тил. Після проходив реабілітацію близько шести місяців. У кожного одужання відбувається індивідуально. Якщо ти йдеш до мети, налаштований на успіх, то все вийде. Колись у госпіталі, одна жінка мені сказала, що якщо Бог щось забирає, то він дає щось взамін. Думаю, що так вийшло і в мене", – розповідає боєць.

Протезування Олександр Швецов проходив в Україні. Вважає, що немає сенсу протезуватися за кордоном. Оскільки наші фахівці-протезисти уже вийшли на той же рівень, що і їхні закордонні колеги.

За словами куратора проекту Соломії Вітвіцької, завдяки проекту уже пройшли навчання у Канаді п’ять лікарів-протезистів з України. Один з них, київський фахівець Олександр Стеценко, навіть отримав ліцензію на виробництво біонічних рук.

"Маємо кілька цілей цього проекту. Насамперед, змінити громадську думку та ставлення до людей з інвалідністю. Прагнемо боротися за те, щоб українські міста ставали доступнішими для людей. І, звісно ж, основна наша мета – розвиток сучасного протезування. Вже маємо результати нашої роботи", – наголошує Соломія Вітвіцька.

Як повідомляв сайт vikka.ua, діти загиблих черкаських атовців навчатимуться у вишах безкоштовно.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x