Представників галузей садівництва та переробки запрошують до участі у IV Міжнародній конференції "Технології та інновації: від землі – до готового продукту". Та пройде у Черкасах 21-22 березня 2019 року.
Організатори зазначають: мета заходу – популяризація та впровадження сучасних технологій вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.
Минулорічна, третя, конференція під назвою "Від землі – до готового продукту" зібрала у Києві більше 200 учасників зі всієї України, а також з Білорусі, Грузії, Італії, Німеччини, Польщі та Голландії.
Цього ж року захід має стати головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку! Тематика конференції охопить усі ланки садівничого бізнесу: від створення саду – до продажів, маркетингу та виходу на експорт. На учасників чекають актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від експертів та практиків галузі.
У програму конференц-дня, який запланований на 21 березня і відбудеться у Центрі дитячої та юнацької творчості (вул..Смілянська,33)
Традиційно, програма включатиме три вагомі частини:
– Сучасні технології успішного садівництва;
– Переробка фруктів, ягід і горіхів: технології та інновації;
– Круглий стіл, присвячений темі відродження національної спадщини – плодово-ягідних і медових напоїв, за участі виробників. В ході зустрічі збираються обговорити ситуацію в садівничій галузі України і світу, перспективи вітчизняного садівництва, аспекти законодавства і державної підтримки.
Спеціально для горіхівників відбудеться секція, присвячена вирощуванню та переробці горіхоплідних культур за участю провідних науковців і практиків галузі.
Також відбудеться виставка нових технологій закладення саду, зрошення, догляду та захисту рослин, технології зберігання врожаю. Адже сьогодні ринок прагне фруктів високої якості, закордонні мережі – експортного ґатунку. Партнери конференції – європейські й українські компанії – представлять обладнання, пакувальні матеріали для передпродажної підготовки свіжої продукції та для переробки фруктів і ягід, виготовлення продуктів на їх основі. Це шанс вийти на нові ринки збуту, зробити свій продукт конкурентоспроможним, продавати продукцію з доданою вартістю.
Крім того, запланована презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, меду: цукерок, сухофруктів, чіпсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв та іншого.
Вперше в рамках конференції відбудеться Народна Дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, з врученням Дипломів. Підведення підсумків Народної Дегустації і вручення Дипломів переможців відбудеться по завершенню конференц-дня, на урочистому прийомі, організованому для учасників конференції "Від землі – до готового продукту".
22 березня учасники конференції вирушать у бізнес-тур на одне з провідних черкаських підприємств. Той, кажуть організатори, дасть можливість особисто ознайомитися з роботою компанії та її досвідом впровадження інноваційних технологій. У програмі – майстер-клас з обрізки яблуні та горіха.
До участі в Міжнародній конференції "Технології та інновації: від землі – до готового продукту" запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві та горіхівництві, постачальники техніки та інструментів з оброки ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, препаратів для захисту і добрив, технологій зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.
Зареєструватись для участі в конференції можна онлайн та за телефонами:
Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Ірина Петронюк: +38 096 49 16 692
Лариса Товкач: +38 0979689516
Як повідомляв сайт vikka.ua, на Тальнівщині відкрили потужний завод з переробки зерна.