НовиниЧеркащинаУ Черкасах на частині тротуару зводять торговий павільйон (Фото)

У Черкасах на частині тротуару зводять торговий павільйон (Фото)

-

- Advertisment -

У Черкасах на вулиці Тараскова зводять торговий павільйон, який ще до вкладання фундаменту забракували місцеві жителі.

У коментарі сайту vikka.ua мешканець багатоповерхівки Олександр розповів, що будівля зачепила частину пішохідної зони, чим створила людям незручності. В соцмережі хвилю обурення підтримали.

Фото надав Олександр

"Ларьки – це погано! Я згодна, але мене більше бентежить отой ринок, який загородив прохід, що залишився! Пройти нереально! Про який карантин може йти мова!" – коментує черкащанка Олена.

За словами головного муніципала Черкас Станіслава Коломійця, новоспечений павільйон підпорядковується КП "Черкаські ринки" та розташований в межах ярмарка, затвердженого Черкаським виконавчим комітетом.

У коментарі vikka.ua очільник комунального підприємства Тарас Кібало прокоментував ситуацію зі скандальним будівництвом.

За його словами, ці дві споруди, тобто ярмаркове обладнання, були виготовлені в 2017 році за Програмою соціально-економічного розвитку.

"У нас їх всього підпорядковано 12 штук. На сьогодні вільних немає. На тому місці, де вони розташовані, була яма, і після дощу люди там взагалі не могли пройти. Підприємець, який орендував ці павільйони, пообіцяв, що зробить з тротуарної плитки стежку для зручності людей", – пояснив Тарас Миколайович.

У павільйонах буде здійснюватись торгівля кондитерськими виробами, овочами й фруктами. Рішення виконкому стосовно цих споруд дійсне до 2021 року. Та керівник КП "Черкаські ринки" припускає, що воно буде продовжене, аби підприємство змогло відробити виготовлені павільйони.

Фото надав Олександр

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський "вільнодемократівець" вимагає ДАБК взятись за незаконний кіоск біля мед закладу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Горить сміттєзвалище під Черкасами: ліквідацію пожежі ускладнює вітер

Під Черкасами загорілося місцеве сміттєзвалище. Воно розташоване за 20 км від міста. Зайнялись тверді побутові відходи на площі близько...

Патрульні в Умані виявили водія з підробленими документами

Учора екіпаж патрульної поліції в місті Умань зупинив автомобіль Audi A6 за перевищення швидкості на автодорозі М-05 Київ —...

Цікаве:

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір Встановлення...

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x