НовиниУ Черкасах чоловік за ніч обікрав дві квартири

У Черкасах чоловік за ніч обікрав дві квартири

-

- Advertisment -

Черкащанин протягом ночі вчинив дві крадіжки. Як повідомили vikka.ua у прес-службі УМВС у Черкаській області, викрадені речі зловмисник планував здати до ломбарду.

П’яного грабіжника затримала патрульна служба. Коли правоохоронці підійшли до нього, з його рук випала коробка та банківські картки зареєстровані на жіноче ім’я. Чоловіка запросили до райвідділу для з’ясування всіх обставин.

У цей час у міліції перебували дві черкащанки, які розповідали про крадіжки зі своїх помешкань. Жінки проживають в багатоповерхових будинках на першому поверсі. У однієї невідомий викрав гаманець, посуд, мобільний телефон та 2 банківські картки, у іншої – ноутбук.

Крадій зізнавався у скоєному та розповів, що протягом ночі вчинив дві крадіжки. Через відчинені вікна потрапив у середину. Діяв швидко, брав все, що лежало неподалік вікна і швидко зникав. Коли його затримали правоохоронці, якраз прямував до ломбарду.

Речові докази вилучено, за даними фактами відкриті кримінальні провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нічні тривоги на Черкащині: збито 14 ворожих БпЛА

Черкаська область провела ніч під тривогами через ворожі безпілотники, які рухалися з різних напрямків та змінювали маршрути. Про це...

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x