НовиниУ Черкасах чоловік викрав "нічийну" каналізаційну решітку

У Черкасах чоловік викрав "нічийну" каналізаційну решітку

-

- Advertisment -

Співробітники батальйону патрульної служби затримали крадія каналізаційної решітки. Зловмисник хотів здати викрадене на металобрухт, але був затриманий правоохоронцями та доставлений до Придніпровського райвідділу міліції, інформує УМВС України в Черкаській області.

Під час нічного патрулювання міста Черкаси працівники міліції побачили чоловіка, який на візку перевозив каналізаційну решітку. Приспілкуванні з правоохоронцями, чоловік спокійно пояснив, що люк знайшов на дорозі, гадаючи, що він нікому не потрібен, тому вирішив забрати його та здати на металобрухт.

Оглядаючи прилеглу територію, біля одного з магазинів міста, експерти помітили відсутність каналізаційної решітки. Міліціонери запросили чоловіка до райвідділу для надання пояснень.

У кабінеті слідчого підозрюваний зізнався у вчиненому. Він розповів, що вночі, проходячи повз магазин, побачив люк та вирішив його викрасти. Через деякий час повернувся назад із візком, руками витягнув його та погрузив на возик, після чого планував здати на металобрухт, а виручені кошти витратити на власні потреби.

Зараз слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення цього кримінального правопорушення зловмиснику загрожує покарання – позбавленням волі терміном до трьох років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов у засвіти екссекретар Черкаської міської ради та колишній в.о мера

Перестало битися серце відомого підприємця і колишнього секретаря Черкаської міської ради Анатолія Каленчука. Про це ЗМІ.сk.ua стало відомо із власних джерел. Поховання...

Черкащанка стала чемпіонкою світу з боксу за версією WIBF

Марина Мальована здобула титул чемпіонки світу з боксу за версією Women's International Boxing Federation (WIBF) у поєдинку, який відбувся...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x