НовиниЧеркасиУ Черкасах з підприємства, яке прибирало вулиці, стягнуто 8...

У Черкасах з підприємства, яке прибирало вулиці, стягнуто 8 млн грн до бюджету

-

- Advertisment -

До бюджету міста Черкаси до вже стягнутих 6 млн грн надійшло додатково 2 млн грн. Про це повідомила пресслужба прокуратури Черкаської області.

Як повідомлялось раніше, встановлено, що під час виконання договору про публічну закупівлю послуг з прибирання вулиць міста Черкаси, посадовцями міської ради у 2019 році незаконно перераховано приватним суб’єктам господарювання майже 5 млн грн бюджетних коштів.

На виконання рішення суду у справі за позовом прокурора у кінці грудня 2023 року підприємцями повернуто до бюджету незаконно отримані 5 млн грн, а також сплачено понад 1 млн грн інфляційних втрат та 3% річних.

Водночас у зв’язку з тривалим неповерненням коштів прокурором у травні 2024 року пред’явлено ще один позов до вказаних суб’єктів господарювання, та рішенням Господарського суду Черкаської області від 08.08.2024 з них до бюджету стягнуто ще майже 2 млн грн інфляційних втрат та 3% річних, які боржниками сплачено повністю у вересні поточного року.

Таким чином, незаконно отримавши з міського бюджету 5 млн грн, підприємці повернули територіальній громаді міста Черкаси загалом 8 млн грн, що є справедливим наслідком подібних оборудок.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
wlad
wlad
3 днів тому

А чому не написано. Що мер Черкас і його друзі створюють ПП і крадуть гроші з бюджету під час війни. Така недокраїна нікому не потрібна.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутат із Черкащини розповів, скільки рушниць передала прокуратура і поліція

Депутат від Черкащини (Смілянський округ) Сергій Рудик, який нині служить у ЗСУ, розповів, скільки рушниць передали прокуратура та поліція...

Вересневі аномалії: Черкащина продовжує насолоджуватися літніми температурами

Вересень 2024 року продовжує демонструвати літні температури. 17 вересня середньодобова температура залишалася серпневою, становлячи 20-21º, що на 6-7º перевищує...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x