НовиниЧеркасиУ Черкасах відкрили меморіальний знак на честь архітектора

У Черкасах відкрили меморіальний знак на честь архітектора

-

- Advertisment -

До Дня архітектури України на фасаді Черкаської обласної філармонії урочисто відкрили меморіальний знак на честь одного з авторів проєкту філармонії — видатного українського архітектора Леоніда Степановича Кондрацького, члена Національної спілки архітекторів України. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. 

Леонід Кондрацький, співпрацюючи з Миколою Собчуком та Сергієм Фурсенком, створив низку архітектурних шедеврів, які досі прикрашають Черкаси. Серед його робіт — краєзнавчий музей, відзначений Державною премією ім. Т. Г. Шевченка, та центральна частина міста, за яку автори отримали премію Академії будівництва і Обласну архітектурну премію України.

“Леонід Степанович був людиною вихованою та інтелігентною, завжди готовою поділитися своїм досвідом. До нього прислухалися, адже він був професіоналом з великої літери”, — зазначив директор Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Артур Савін.

“Мій батько завжди дбав про архітектурну спадщину України. Він був не лише чудовим майстром, а й люблячим батьком. Я вдячний Богу, що народився в цій родині”, — сказав син Леоніда Кондрацького, Михайло Кондрацький.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують дитячий майданчик, щоб поставити новий

КП «Дирекція парків» має намір списати аварійний дитячий майданчик, який розташований у центрі міста в сквері «Юність».  Рішення про...

У середмісті Черкас не розминулися чотири автівки

Сьогодні у місті Черкаси сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Надпільна та Пастерівська. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.  Автопригода сталася...

Цікаве:

Історія суші: як це японське блюдо стало таким популярним в Києві?

Стисло феномен популярності японської кухні (зокрема суші) можна пояснити...

Автомобіль в кредит: як вигідно придбати транспортний засіб на вигідних умовах

Дізнайтеся про вигоди придбання авто в кредит, основні умови...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x