НовиниОсвітаУ Черкасах підписали угоду про співпрацю Департамент освіти і...

У Черкасах підписали угоду про співпрацю Департамент освіти і Кафедра журналістики

-

- Advertisment -

Черкаська міська рада розширює межі партнерства в освітній галузі. Так, відбулося підписання угоди про співпрацю між Департаментом освіти та гуманітарної політики та Кафедрою журналістики та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради

Участь у підписанні взяли заступниця Черкаського міського голови Анастасія Чубіна, директор департаменту освіти Богдан Бєлов та проректор з наукової та інноваційної діяльності університету Олександр Спрягайло.

Документ засвідчує об’єднання зусиль у сфері освітньої, інформаційної, іміджевої діяльності. Зокрема, планується участь представників департаменту освіти та гуманітарної політики в освітньому процесі Кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, організація і проведення спільних проєктів і заходів, стажування студентів у міській раді та ін.

«Ми вже певний час співпрацюємо з цією кафедрою, і за цей час реалізували важливі спільні проєкти. Приміром, «Школа медіаграмотності», яку ми у подальшому плануємо продовжити», – зазначила Анастасія Чубіна.

Заступниця міського голови подякувала навчальному закладу за підготовку якісних кадрів. Адже багато випускників уже працюють у міській раді та різних черкаських медіа.

«Приємно, що ви завжди позитивно відгукуєтеся на всі конструктиви від нашої кафедри, які б вони не були шалені. Дякую за готовність до співпраці», – зазначила завідувачка кафедри Тетяна Бондаренко.

Також після підписання угоди відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Вони продемонстрували свої знання та практичні медійні навички.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x