додому Новини Черкаси У Черкасах люди похилого віку демонстрували свої таланти (ВІДЕО)

У Черкасах люди похилого віку демонстрували свої таланти (ВІДЕО)

0
57

Вірші, пісні, танці у виконанні відвідувачів територіального центру надання соціальних послуг міста Черкаси, а іще чай, кава та різноманітні смаколики. Черкаський парк імені Б. Хмельницького наповнився святковою, невимушеною атмосферою. Про це повідомляє власний кореспондент ВІККА

Тут відбувся патріотичний захід «Хай буде мир у нашій рідній Україні». Звертаючись до старшого покоління черкащан, міський голова міста Анатолій Бондаренко відзначив їхню енергію та життєвий запал які надихають та не дозволяють зупинятися.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС

Це день, напевне наших батьків, наших ветеранів, день людей які побудували нашу країну. Ми пишаємося вами, ми на вас надіємося, що ви і надалі будете брати участь у життєдіяльності нашого міста, тому що ми беремо з вас приклад і впевнені, що ваші поради і настанови послужать іще не одному поколінню.

ЛЮДМИЛА БУДЕНКО, ПЕНСІОНЕРКА

Ці заходи повинні бути. Ми люди пенсійного віку. Куди ми підемо? А тут ми беремо участь у концертах. Виходимо у світ, як то кажуть, не сидимо дома. У нас хореограф є, який готує нам танці. Нам подобається. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x