НовиниЧеркасиУ Черкасах фірма, яка постачала мерії сміттєві контейнери, зведе...

У Черкасах фірма, яка постачала мерії сміттєві контейнери, зведе під історичними пагорбами житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

У Черкасах під історичними пагорбами по вулиці Володимира Великого збудують 40 -метровий житловий будинок. Там також плануються підземний паркінг та вбудовано-прибудовані приміщення.  Департамент архітектури та містобудування днями видав забудовнику містобудівні умови та обмеження.

Мова йде про земельну ділянку за адресую Володимира Великого (Гагаріна), 98, 102. Планується будівництво 10-поверхового будинку. Площа забудови не повинна перевищувати 35%.

Як зазначено у містобудівних умовах та обмеженнях, майбутнє будівництво потрапляє в зону археологічних досліджень, а саме: городище «Замкова гора» та зону памятки археології «Середньовічні Черкаси». Тому перш ніж починати будівництво, там мають провести археологічні дослідження.

Заявник подав документи, які охоплюють дві земельні ділянки між схилами та вулицею Володимира Великого. Нині частина цієї ділянки огороджена парканам.

Замовником є ТОВ Рефіт-Ко. Підприємство належить Олександру Ісіленко.

Протягом трьох років (2017-2019 років) це підприємство вигравало тендери на поставку пластикових контейнерів для сміття. Нині ці контейнери передали приватному сектору. За три роки підприємство отримало з міського бюджету понад 3 млн грн.

Читайте також на сайті ВІККА

  • Директор Черкаситеплокомуненерго Павло Карась торік придбав генератор, вартістю понад 500 тис грн. Також він задекларував річну зарплату в розмірі понад 3,8 млн грн, авто TOYOTA SEQUOIA 2016 року, цінні папери та заощадження. Про що йдеться в його декларації з Єдиного державного реєстру декларацій.
  • Новий робочий тиждень на Черкащині розпочнеться під впливом улоговини з атмосферними фронтами, що насуваються з південного заходу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x