НовиниТри партії вже визначились із кандидатами у мери Черкас

Три партії вже визначились із кандидатами у мери Черкас

-

- Advertisment -

Нині відбуваються конференції місцевих організацій партій про висування кандидатів у депутати, кандидата на посаду міського голови від місцевої організації партії.

Так, за повідомленням ГМ "ОПОРА", вчора пройшли засідання черкаських міських організацій партій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та ВО "Черкащани". На засіданні БПП "Солідарність" на посаду міського голови було висунуто секретаря міськради, депутата Олександра Радуцького, а на засіданні ВО "Черкащани" – політичного діяча Павла Карася. 

Натомість сьогодні вже пройшло засідання Черкаської міської організації партії "УКРОП", від якої на посаду мера балотуватиметься приватний підприємець Андрій Бортник.

Що цікаво, на зборах БПП "Солідарність" був присутній народний депутат Владислав Голуб, а головував на засіданні заступник голови держадміністрації Юрій Сас. Як він зазначив, у нього нині відпустка. Натомість засідання "УКРОПу" відбулося у нічному клубі "ULTRA".


Фото: ГМ "ОПОРА"

Також на засіданнях партій "УКРОП" та БПП "Солідарність" уже затвердили списки кандидатів, які балотуватимуться у депутати міськради. Кандидатів від ВО "Черкащани" планують висувати завтра, адже, як зазначили представники партії, їхнє засідання відбувається у кілька етапів.

Окрім цього, сьогодні будуть проводитися засідання міських організацій партій: "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Народний контроль", а завтра – "Партії вільних демократів", ВО "Свободи" та продовжиться засідання ВО "Черкащани".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x