НовиниТракторний марш на Москву, учасників якого арештувала російська поліція,...

Тракторний марш на Москву, учасників якого арештувала російська поліція, організував… колишній міліціонер з Черкащини

-

- Advertisment -

У неділю, 21 серпня фермери Кубані на своїх тракторах рушили на Москву, аби розповісти президентові РФ Володимиру Путіну про свої проблеми. Однак під Ростовом-на-Дону їх заблокувала поліція. Там фермери зустрілися із заступником повноважного представника президента Росії в Південному федеральному окрузі Леонідом Бєляковим, але після зустрічі працівники ОМОНу набігли на фермерів та почали арешти. Причиною нібито стало неузгодження проведення акції з місцевою владою. Усього було затримано близько 40 учасників тракторного маршу на Москву, – пишуть російські ЗМІ.

Згодом суд виніс рішення оштрафувати п’ятьох фермерів на суму 10 тисяч рублів. Водночас тривають судові засідання й по решті затриманих учасників акції.

Один із організаторів акції – уральський фермер Василь Мельниченко. Чоловік – родом з Вінницької області. Раніше працював там у органах міліції на Вінниччині, а згодом на Черкащині. Опісля повернувся в Росію, де і залишився. Російські ЗМІ пишуть про його кримінальне минуле, за яке він відбував покарання в РФ, а згодом став займатися сільським господарством та очолив фермерський рух.

Із 2000-х років у Росії Мельниченко активно займається політикою, стоячи в опозиції до нинішньої влади. Раніше він неодноразово вихваляв політику Штатів, підтримував опозиціонера Навального, а владу Путіна назвав "окупаційною". Сьогодні ж він активно закликає "мільйони людей" до походу на Кремль, аби захистити права місцевих селян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліцейських-хабарників із Черкащини позбавлять волі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x