НовиниТоменко хоче провести "аудит" країни

Томенко хоче провести "аудит" країни

-

- Advertisment -

Парламент мусив би розпочати роботу зі звіту нинішнього Уряду, а вже потім обирати новий Кабмін. Про це заявив радник Президента України Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

Томенко висловив сподівання, що на цьому тижні робоча група з підготовки засідання Верховної Ради України VIII скликання розпочне свою роботу. Як відомо, парламент розпочинає роботу з обрання Голови Верховної Ради, затвердження переліку комітетів та вирішення інших організаційних питань.

– Було би справедливо і правильно створити нарешті в Україні прецедент, щоб перед тим, як буде сформовано керівництво нової ВР, проголошена парламентська коаліція та обрані нові міністри, в парламенті був заслуханий звіт нинішнього Уряду, – вважає Микола Томенко.

На його думку, відсутність відповідальності урядовців в різні історичні періоди створила ситуацію, що робота багатьох високопосадовців нагадує народну мудрість "нацарював і втік" або "нацарював і пішов".

– Для того, щоб йти шляхом серйозних змін та реформ, які заплановані в коаліційній угоді, робочий варіант якої нещодавно був оприлюднений, необхідно провести своєрідний аудит країни, щоб розуміти реальну картину ситуації в Україні. Отож, було би нормальним створити прецедент, щоб перед обранням нового Уряду парламент заслухав звіт про результати діяльності нинішнього Кабінету Міністрів, – підсумував Микола Томенко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

На Черкащині водій моторолера керував транспортом після 400 грамів горілки: складено протоколи

У Городищі правоохоронці зупинили місцевого жителя, який керував мопедом у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. Про...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x