додому Новини Томенко вважає, що багатьом політикам війна потрібніша за перевибори

Томенко вважає, що багатьом політикам війна потрібніша за перевибори

0
228

На думку Миколи Томенка, введення військового стану – не менше зло, аніж перемир’я. Радник Президента України прокоментував в ефірі "5 каналу" переваги та недоліки проведення антитерористичної операції й доцільність введення військового стану, його цитує персональний сайт Миколи Томенка.

– Перемир’я ми не можемо собі дозволити, поки державні прапори не будуть висіти над кожним селом на українській території. А введення військового стану призведе як мінімум до трьох серйозних небезпек, – зазначив радник Президента.

По-перше, факт введення військового стану буде свідчити про те, що українські військові борються вже не з терористами та найманцями, а ведуть військові дії з власним населенням на території держави.

По-друге, Микола Томенко зауважив, що введення військового стану створює набагато більше загроз для мирного населення, аніж в умовах проведення АТО.

І по-третє: багато політиків, які говорять про необхідність негайного введення військового стану, для себе визначились, що краще війна на території України, аніж позачергові вибори. Окрім того, треба зважати, що світова спільнота однозначно не сприймає введення військового стану.

– Тому очевидно, що нам важливо якнайшвидше встановити мир в Україні активними методами, які призведуть до мінімальних жертв, і зробити все, щоб восени провести позачергові вибори до парламенту, – підсумував радник Президента.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x