НовиниТкаченко з'їздив на Донеччину до черкаських прикордонників (ФОТО)

Ткаченко з'їздив на Донеччину до черкаських прикордонників (ФОТО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко побував у гостях у прикордонників із Оршанця, що несуть службу на Донеччині. Про свої враження він написав у соціальній мережі Facebook.

"За кермом у дорозі проїхав на Донбас і назад у Черкаси півтори тисячі кілометрів. Приємно було бачити, наскільки високий бойовий дух у цих хлопців (80 % особового складу частини – родом з Черкащини), а вони ж перебувають на самій межі потенційного протистояння – там зовсім недалеко від наших кордонів скупчуються війська держави, яка захопила наш Крим. Ще раз переконався, як і у випадку з екіпажем тральщика "Черкаси": бойовий дух частини залежить в першу чергу від її командира. Ігор Момот – командир на своєму місці. Можливо, тому такий спокійний, що колись вже пройшов Афганістан, а тепер ще й почувається, що за плечима його прикордонників – рідна земля?" – зазначив Юрій Олегович.

За його словами, облаштувалися черкаські військові "непогано як для польових умов – навіть з електроенергією в наметах". Тепер же, зазначив Ткаченко, у кожному наметі також буде невеличкий телевізор.

"Цікаве місце, де стоять наші прикордонники. Не так далеко – величезні поховання часів Другої світової війни. Сім десятиліть тому тут полягло дуже багато як наших солдатів, так і окупантів-нацистів. Коли черкаські прикордонники рили траншеї, то знаходили кістки, рештки зброї, 9 снарядів викопали…" – переповів голова Черкаської ОДА.

Також він додав, що зараз там, де майорить прапор Черкас і стоять прикордонники з Оршанця – "це теж черкаська земля".

"Так само і Черкаси – місто, яке стало ще ближчим Донецьку, Луганську, Херсону, Чернігову, Одесі чи Львову. Проблеми зближують. Звісно, я не буду з частими візитами на кордоні, проте можу гарантувати: Черкащина про своїх солдатів не забуватиме й надалі!" – пообіцяв Юрій Олегович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x