НовиниТкаченко з'їздив на Донеччину до черкаських прикордонників (ФОТО)

Ткаченко з'їздив на Донеччину до черкаських прикордонників (ФОТО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко побував у гостях у прикордонників із Оршанця, що несуть службу на Донеччині. Про свої враження він написав у соціальній мережі Facebook.

"За кермом у дорозі проїхав на Донбас і назад у Черкаси півтори тисячі кілометрів. Приємно було бачити, наскільки високий бойовий дух у цих хлопців (80 % особового складу частини – родом з Черкащини), а вони ж перебувають на самій межі потенційного протистояння – там зовсім недалеко від наших кордонів скупчуються війська держави, яка захопила наш Крим. Ще раз переконався, як і у випадку з екіпажем тральщика "Черкаси": бойовий дух частини залежить в першу чергу від її командира. Ігор Момот – командир на своєму місці. Можливо, тому такий спокійний, що колись вже пройшов Афганістан, а тепер ще й почувається, що за плечима його прикордонників – рідна земля?" – зазначив Юрій Олегович.

За його словами, облаштувалися черкаські військові "непогано як для польових умов – навіть з електроенергією в наметах". Тепер же, зазначив Ткаченко, у кожному наметі також буде невеличкий телевізор.

"Цікаве місце, де стоять наші прикордонники. Не так далеко – величезні поховання часів Другої світової війни. Сім десятиліть тому тут полягло дуже багато як наших солдатів, так і окупантів-нацистів. Коли черкаські прикордонники рили траншеї, то знаходили кістки, рештки зброї, 9 снарядів викопали…" – переповів голова Черкаської ОДА.

Також він додав, що зараз там, де майорить прапор Черкас і стоять прикордонники з Оршанця – "це теж черкаська земля".

"Так само і Черкаси – місто, яке стало ще ближчим Донецьку, Луганську, Херсону, Чернігову, Одесі чи Львову. Проблеми зближують. Звісно, я не буду з частими візитами на кордоні, проте можу гарантувати: Черкащина про своїх солдатів не забуватиме й надалі!" – пообіцяв Юрій Олегович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x