додому Новини "Терпіти такі заяви на адресу секретаря я не збираюся", – черкаський мер...

"Терпіти такі заяви на адресу секретаря я не збираюся", – черкаський мер активістам

0

Поки громадські активісти планують автопробіг та збираються вручити "відзнаку" секретарю міськради Олександру Радуцькому, за нього заступається міський голова Анатолій Бондаренко та дає відповідь у Facebook.

"Шановні активісти, не переходьте межу допустимого. Перш ніж називати секретаря міської ради хабарником, отримайте на це право – у правовому полі, а не на вашу суб’єктивну думку. Боротьба з корупцією була і залишається пріоритетом номер один для нашої команди. Тому терпіти такі неаргументовані і непідтверджені заяви на адресу секретаря я не збираюся, оскільки таким чином ви заплямовуєте ім’я всієї міської ради, котра весь рік потужно працювала, щоб зрушити з мертвої точки і вивести місто з застою", – пише міський голова.

Він також висловлює припущення, що подібні акції потрібні його політичним опонентам.

"Не знаю, яку ціль переслідують реваншисти, – пропіарити нову політичну силу чи шантажем примусити мене йти на їхні умови, але ще раз підкреслюю, у нас демократичне суспільство, яке дає можливість кожному під час виборів висловити свою позицію", – наголошує Бондаренко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах через "Прозоро" пікетували мерію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version