Новини"Свобода" матиме ще більше представництво в міськраді, – експерт

"Свобода" матиме ще більше представництво в міськраді, – експерт

-

- Advertisment -

Партія "Свобода" за результатами прийдешніх місцевих виборів матиме ще більше представництво в Черкаській міській раді, ніж має сьогодні.

Так вважає голова правління Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик, про що він заявив в інтерв’ю vikka.ua.

"Це той випадок, коли діяльність місцевого осередку дозволяє мати непоганий рейтинг і ще й нарощувати його постійно, – каже він. – "Свобода" все-таки більш галичанська партія, із Західної України. У нас їхня ідеологія ще донедавна мало кого цікавила. Але діяльність місцевих людей, місцевого осередку і загальна ситуація дозволить зробити такий анклав "Свободи" в Черкасах досить відчутний".

"У Кіровограді такого немає, у Полтаві немає, а в Черкасах саме за рахунок діяльності місцевих партійців "Свобода" має досить реальні шанси. Я думаю, що вона буде представлена в міській раді ще більше, ніж зараз, притому, що на загальноукраїнському рівні ця партія не має серйозної підтримки", – спрогнозував Михлик.

Він також додав: "Думаю, Тягнибок із друзями розуміють, що їм треба йти в Центральну Україну, що націоналістичний радикалізм, який вони пропагують, східніше не пройде. Натомість Центральна Україна до цього вже готова. Тобто трохи зменшити радикальні заклики, і Центр країни вони зможуть захопити. Черкаси – це як форпост".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x