НовиниСтуденти черкаського вишу створили креативне кафе (ФОТО)

Студенти черкаського вишу створили креативне кафе (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького студенти організували власне студентське кафе, пише видання "Про все".

У ньому можна буде не лише смачно й недорого поїсти, поспілкуватися, переглянути футбольний матч, посидіти в інтернеті, а й провести тематичний вечір чи презентацію, організувати концерт для друзів.

Заклад облаштували в приміщенні їдальні санаторію-профілакторію "Едем", фінансувати який Фонд соціального страхування припинив у січні цього року. Досі в університеті не було їдальні, де б студенти могли повноцінно тричі на день харчуватися. Тому студентська рада й звернулася до ректорату з проханням посприяти в облаштуванні майданчика креативних ідей і недорогої кави.

Відкриваючи студентське кафе, в.о. ректора Олександр Черевко подякував студентській раді за гарну ідею та її реалізацію.

"Сподіваюся, наше кафе стане не просто їдальнею, а й "тусовочним майданчиком" для студентів. У кафе встановлений плазмовий телевізор та комп’ютер, безлімітний вай-фай та ігрова приставка. Днями чекаємо на м’які куточки, які створять затишок і домашню атмосферу", – говорить Олександр Черевко.

Дизайн кафе розробляли самі студенти. Щодня тут працювало по 50 осіб. Меню демократичне за цінами. Адміністратором кафе на цьому етапі буде вихователь одного з гуртожитків, але в майбутньому залучатимуть студентів старших курсів.

Фото прес-служби ЧНУ

"Усі прогресивні виші України мають студентські кафе. Ми готові проводити тут розважальні та пізнавальні заходи. Уже й сьогодні проводитимемо гру, показуватимемо, чим ми займаємося. Що стосується декору, то ми вже придивилися й меблі в нашому корпусі – може, нам дозволять їх сюди перетягнути. Якщо ініціатива буде віддана студентам, буде все легко вирішуватися", – говорить студентка-третьокурсниця Олена Резолюта.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x