НовиниСпортсменка з Черкащини повернулась із Олімпійських ігор в Ріо

Спортсменка з Черкащини повернулась із Олімпійських ігор в Ріо

-

- Advertisment -

12 серпня 2016 року легкоатлетка Наталія Золотухіна виступила на ХХХІ Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Уродженка Умані, спортсменка в третьому поколінні, мама двох дітей все своє життя присвятила одному з нелегких видів спорту – метанню молота. Саме завдяки посиленим тренуванням жінка потрапила на міжнародний турнір в Бразилію. За результатами змагань уманчанка метнула молот на 56,96 м, тим самим посівши 31 місце у турнірній таблиці. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України.

Наталія Золотухіна після народження першої дитини швидко відновилася і навіть виграла чемпіонат України, через три-чотири місяці повернула свій середній результат. А після народження другої дитини вагалася, чи повертатися в спорт. Та вже на другий рік почала посилено тренуватися.

"Я жодного разу не була на Олімпійських іграх і дуже хотіла потрапити. За три тижні до чемпіонату України у мене був гайморит. На щастя, все ж змогла потрапити до команди. Вже й вилікувалася, все було добре, мала їхати на чемпіонат Європи, але виявилося, що у мене дуже серйозна травма спини – грижа, яка потребує хірургічного втручання. Я кілька днів навіть ходити не могла, тому й не поїхала в Амстердам", – розповідає Наталія Золотухіна.

У Ріо Наталія прагнула показати високий результат. Але десь на підсвідомому рівні хвилювання за спину, певно, дало про себе знати.

"Я сподівалася і прагнула виступити добре. Коли я не могла ходити, я нікуди й не їхала. Насправді, всі люди, які тут, виконали норматив і заслужили виступити тут. Ми дуже важко працюємо для цього, і хотілось би, щоб інші це бачили і поважали. Це Олімпійські ігри, це спорт. Тут не лише закономірності, а й сюрпризи", – говорить спортсменка. – Що б там не було, а я рада, що я тут. Попри травми, змогла відібратися. І можу пишатися ще й тим, що змогла потрапити на Олімпійські ігри".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський стрілець став срібним призером Олімпіади-2016.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Химерне і миле: черкаська художниця представила свою першу авторську виставку (ВІДЕО)

Позитивні жахіття. Свою дебютну виставку представила в черкаському художньому музеї Катерина Терещук, відома у світі творчості під псевдонімом Awesome...

У Смілі склали адмінматеріали на водійку, яка ледь не збила дитину

У Смілі поліцейські встановили та склали адміністративні матеріали на водіку, яка ледь не збила дитину. Повідомляє Поліція Черкащини. Медики оглянули...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x