Новини"Сміляни не повинні страждати через господарські конфлікти", – заступник...

"Сміляни не повинні страждати через господарські конфлікти", – заступник голови Черкаської ОДА

-

- Advertisment -

Вирішення "теплового" питання Сміли обласна влада тримає на постійному контролі. Однак, у найкоротші терміни владці перевірять фінансовий стан підприємства "Сміла Енергоінвест". Про це наголосив заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергій Овчаренко.

Через борги та непідтверджені ліміти на опалювальний сезон, напередодні "Черкасигаз" укотре призупинив постачання газу до майже половини котелень "Сміла Енергоінвесту". Завдяки втручанню керівництва області, тепло в оселі смілян вдалося повернути в найкоротші терміни. За використані підприємством у "борг" 700 тисяч кубометрів газу кошти також віднайшли. Два мільйони перерахувало "Нафтогазу" саме підприємство. Ще майже стільки ж спрямували з обласного, районного та міського бюджетів.

"Вирішення "теплового" питання Сміли обласна влада та я особисто тримаю на постійному контролі. Сміляни не повинні страждати через господарські конфлікти. Утім у цій ситуації мені не зрозуміла позиція міської влади, яка відверто бездіє, та самого підприємства. У Смілі поточних боргів, зрозуміло, немає. Однак бачимо, що в підприємства досі не проплачені в "Нафтогазі" ліміти. Тож у найкоротші терміни ініціюємо перевірку фінансового стану підприємства. Для цього залучатимемо компетентні правоохоронні органи", – наголошує заступник очільника області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці почали посилено патрулювати Смілу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі та Умані в місцях відпочинку виявили кишкову паличку

Фахівці Черкаського обласного ЦКПХ продовжують здійснювати моніторингові дослідження якості води поверхневих водойм акваторії пляжів. Результати перевірок оприлюднили на сторінці...

Черкаси попрощалися з бійцем – працював на хлібозаводі

У Черкасах провели в останню путь молодшого сержанта Володимира Сіренка. Про це пише Черкаська міська рада.  Володимир Олександрович народився у...

Цікаве:

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...

Спортивні рюкзаки PUMA для чоловіків: як обрати ідеальний варіант

Спортивні рюкзаки для чоловіків стали незамінним атрибутом у повсякденному...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x