НовиниШколу на Черкащині відвідали французи (ФОТО)

Школу на Черкащині відвідали французи (ФОТО)

-

- Advertisment -

До Канівської спеціалізованої школи I-III ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов завітала французька делегація з міста Ламберсар на чолі з президентом асоціації "Канів-Ламберсар" Бернаром Коффеном, Жаном-Марі Роже з дружиною та іншими представниками у складі 11 осіб, інформує сайт Канівської міськради.

Учні школи радо зустріли французьких гостей святковим концертом у актовому залі школи. На початку концерту прозвучав французький національний гімн "Марсельєза" у виконанні учнів. Учні декламували  вірші про Париж, весну, а також вірші Тараса Шевченка французькою мовою. Звучали французькі пісні та мелодії.

Учень восьмого класу Олександр Тихолоз написав власну виставу, яка називається "Магічна квітка". Це вистава про боротьбу добра і зла у світі. Ця п’єса показує, що добра на світі більше і воно завжди перемагає зло. Однокласники Саші, які вивчають німецьку мову, охоче підтримали його й теж взяли участь у спектаклі. Потім ми пройшли у кабінет французької мови, де на засіданні круглого столу продовжили наше спілкування про подальшу співпрацю, взаємодопомогу та підтримку. Французькі друзі були дуже вражені любов’ю та інтересом до Франції.

Було проведено невеличку екскурсію по школі, де гості мали нагоду насолодитися прекрасними малюнками учнів, в яких вони виразили свою любов до Франції. Метою цього візиту було продовження тісних контактів між школою та ліцеєм Святої Оділії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Черкас завітали гості з Піднебесної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Назвали дату, коли українці отримають перші виплати за прогрмою “Національний кешбек”

Перші виплати за програмою “Національний кешбек” Українці отримають з 22 по 31 жовтня. Загалом громадянам виплатять  37,2 млн грн. Витратити...

Як тренуються курсанти школи FPV-дронів на Черкащині (ВІДЕО)

Курсанти школи FPV-ДРОНІВ « Гордість нації» уміння, здобуті на симуляторах, вдосконалюють на справжніх бойових дронах. На полігон приїхали кращі....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x