НовиниРудик заявляє про фальсифікацію результатів виборів (ФОТО, додано документ)

Рудик заявляє про фальсифікацію результатів виборів (ФОТО, додано документ)

-

- Advertisment -

Кандидат у народні депутати по 198-му виборчому округу Сергій Рудик заявляє про фальсифікацію результатів голосування, яка зараз відбувається. Із відповідною заявою він звернувся до прокуратури та СБУ.

"Я, Рудик Сергій Ярославович, кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 198 повідомляю про те, що під час підрахунку голосів окружною виборчою комісією одномандатного виборчого округу № 198 виявлено ознаки злочинних дій, спрямованих на фальсифікацію результатів голосування", – йдеться у заяві.

Станом на 6:24 в електронній системі "Вибори 2014" на офіційному сайті ЦВК України було зафіксовано дані опрацювання близько 38,97 відсотків протоколів. Близько 9:00 – близько 60. Після 9:00 дані сервера ЦВК по окружній виборчій комісії одномандатного виборчого округу № 198 були спотворені та на 10:34 відображали результати опрацювання лише 9 відсотків протоколів.

"Про виявлені факти злочинного впливу на перебіг виборчого процесу та встановлення результатів виборів по одномандатного виборчого округу № 198 мною телефоном було повідомлено Черкаського управління СБУ. З огляду на це, прошу здійснити невідкладне реагування та порушити кримінальне провадження за фактом втручання у процес встановлення результатів по В/О №198 виборів та системи "Вибори", – повідомив Рудик.

Джерело: Facebook/Сергій Рудик

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x