НовиниРозпочалися спроби створення нової коаліції за методами Януковича –...

Розпочалися спроби створення нової коаліції за методами Януковича – нардеп

-

- Advertisment -

Про спроби створення нової коаліції за методами колишнього Президента заявив народний депутат родом із Чорнобаївщини Микола Томенко вчора під час брифінгу у ВР. Так він прокоментував заяви представників фракцій "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" про вихід із коаліції, йдеться на персональному сайті депутата.

На його переконання, перевибори до Верховної Ради не відбулися б у жовтні цього року, якби народні депутати, які написали заяви про вихід із коаліції, не зважилися на цей крок цього тижня.

– Більшість депутатів з КПУ, Партії регіонів, групи "За мир і стабільність" і надалі використовували би парламентську трибуну для захисту інтересів Росії, доктрини "Русского мира" та ідей сепаратизму, – заявив Томенко. – Водночас, не всі змирилися з тим, що вибори відбудуться 26 жовтня. І я маю інформацію, що значна кількість депутатів, "уславлених" тим, що за часів Януковича знаходили механізми формування більшості на фінансових і прагматичних засадах, сьогодні розпочали роботу за створення нової парламентської більшості.

Він сподівається, що його колеги з демократичних, проукраїнських, проєвропейських фракцій за жодних обставин не увійдуть до нової коаліції, яку намагаються створити прихильники Януковича і Путіна в парламенті, аби не допустити дострокових виборів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели фрезерування дорожніх напливів та прибрали зелені зони

У Черкасах завершено роботи з фрезерування дорожніх напливів на вулиці Можайського, що покращить умови руху на цій ділянці та...

У Золотоніському районі під час пожежі постраждав чоловік

24 жовтня в селищі Чорнобай сталася пожежа в приватному будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Черкаській...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x