НовиниРіздвяні дні – найкращий час, щоб дізнатися про майбутнє

Різдвяні дні – найкращий час, щоб дізнатися про майбутнє

-

- Advertisment -

Ніч перед Різдвом – найкращий час для ворожіння. Саме перед великим християнським святом кожна людина, незважаючи на здібності, може опанувати ворожіння та магію. Якщо вірити у прикмети та потойбічні сили, можна дізнатися про своє майбутнє та отримати відповіді на будь-які питання. Принаймні про це кажуть старовинні традиції. Сайт vikka.ua підібрав найцікавіші та найпопулярніші з них.

Наші пращури вірили, що астральні духи і привиди проникають у фізичний світ, вступаючи в контакт з людьми і користувалися цим. Сучасні люди, щоб вирішити особисті проблеми, скоріше звертаються до психології, ніж до магії. Але, якщо провести глибинний аналіз, то і ритуали і психологічні практики – це вихід на рівень підсвідомості людини. Можливо, саме зараз для вас настав час дізнатися, які таємниці вона приховує?

Ворожіння по книзі

Це одне з сучасних гадань, яке використовується тоді, коли людині важко прийняти рішення. Під час ворожіння треба взяти книгу (краще улюблену чи подаровану близькою людиною) і сконцентруватися на питанні, що хвилює. Потім треба заплющити очі та уявити, що перед вами з’являються цифри – номер сторінки та номер рядка. Рахувати рядок зверху чи знизу сторінки – це має підказати інтуїція. Головне швидко приймати рішення. Іноді відповідь на питання може бути ясно висловлена в рядку, а іноді треба прочитати весь абзац. Будьте уважними до своїх відчуттів і довіряйте собі, адже з вами таким чином розмовляє ваша підсвідомість.

Гадання на воску

Це гадання, яке розповість про майбутнє. Необхідно взяти залишки воску або парафіну від свічок (тільки білого кольору, різнобарвні та святкові свічки не підійдуть). Віск викласти в металевий посуд, швидко розплавити на великому вогні і миттєво вилити в холодну воду. Фігура, яка утвориться при цих діях і розповість вам про майбутнє.

Якщо ви побачили будинок – це означає, що в найближчому майбутньому у вас з’явиться нове житло, для дівчини – це в першу чергу коханий. Якщо фігура безформна – це означає погане майбутнє. Печера або яма – одна із самих небажаних фігур, оскільки вона символізує похоронне місце, це передбачає найближчу смерть або важку хворобу. Дерево – є кілька тлумачень цієї фігури: якщо гілки спрямовані вгору – це означає найближчу радість, якщо вниз – нудьгу, тугу і печаль. Свічка або кільце – пророкують близьке весілля. Якщо на дно впав млинець – це, навпаки, віщає тривале дівування.

Гадання на воску і молоці

Це теж гадання на майбутнє. У блюдце необхідно налити молока, потім поставити його на поріг. Далі треба взяти залишки від свічок (воскових), розтопити на вогні, при цьому вимовляючи слова: "Мій господар домовик, прийди до мене на поріг, молочка попити, воску поїсти". Після виголошення останнього слова, відразу вилити розтоплений віск в молоко і придивитися, що за фігура вийшла.

Хрест – ознака близької хвороби. Якщо краї хреста не чіткі, розпливчасті, це означає, що незабаром на вас буде чекати безліч маленьких неприємностей, які торкнуться всіх сфер вашого життя. Квітка, що розпускається – протягом року ви обвінчаєтеся. Будь-яка тварина – серед вашого оточення завівся ваш недоброзичливець. Дрібні зірочки – удача в роботі. Смужки – найчастіше це який-небудь переїзд, чи то подорож, відрядження чи будь-яка інша поїздка. Людська фігура – означає, що у вас незабаром з’явиться новий друг.

Гадання по тіні

Ще одне гадання, яке допоможе дізнатися майбутнє. Треба взяти аркуш паперу і гарненько його пом’яти. Тільки не скочуйте його дуже щільно в кулю. Після цього покладіть папір на тарілку і підпаліть. Після повного згоряння паперу, поряд з тарілкою поставте свічку і підпаліть її в повній темряві. Зверніть увагу на тінь на стіні, яка вийде від згорілого паперу. Фігура, яка з’явиться і вкаже вам відповідь.

Розшифровувати значення фігур слід так само, як і при гаданні на воску.

Ворожіння на сірниках

З боків сірникової коробки вставляють два сірники і підпалюють, загадують хлопця. Якщо згорілі головки будуть звернені один до одного, значить хлопець і дівчина будуть разом.

Ворожіння на судженого за допомогою дзеркала

Найкращий час для цього гадання – опівночі, при тьмяному кімнатному світлі, у тиші. Обирають відокремлену кімнату, беруть два дзеркала: одне велике, інше поменше. Рівно о 12 годині ночі починається ворожіння. Велике дзеркало ставлять на столі, проти нього маленьке; ворожка сідає перед дзеркалом, обставленим свічками. Усі навколишні сидять осторонь. Ворожка дивиться у дзеркало. У цей час у великому дзеркалі починають показуватися одне за іншим 12 дзеркал. В останньому з них відбивається загадуваний предмет. Ворожки думають, що суджений, викликаний мимоволі цим ворожінням, приходить у ворожебну кімнату і дивиться в дзеркало через плече своєї судженої. Суджена, бадьора і смілива, завжди розглядає всі риси обличчя, одяг та інші його прикмети. Коли вона закінчить свій огляд, тоді кричить: "Цур цього місця".

Ворожіння з черевичком на заміжжя

Кидають черевики через ворота на вулицю. Дівчата, котрі мешкають у багатоповерхівках можуть спробувати кинути черевик через голову з балкону. Потім тим, хто ворожить, треба вийти на вулицю і подивитися: в яку сторону він звернений носком, там і бути заміжньою. Якщо черевик лежить звернений до домашніх воріт, то дівчині в цей рік не бути заміжньою. 

Гадання по волоссю

Гадання по волоссю проводиться опівночі. В цей час доби потрібно налити воду в миску і додати трохи солі, потім трохи цукру і ще раз трохи солі. Після цього рідину потрібно ретельно перемішати, а коли вода зупиниться і перестане колихатися, потрібно кинути в неї кілька волосин, першу волосину витягніть зі своєї голови, а другу – з голови своєї коханої людини. Миску з водою і волоссям залиште до ранку.

Якщо ваше волосся переплелося одне з одним, то незабаром у вас відбудеться весілля. Якщо волосся віддалене одне від одного – значить розлука вже зовсім близько. Якщо одна з волосинок потоне – це означає важку хворобу або навіть смерть власника волосини.

Гадання по обручці

Для гадання по обручці необхідно взяти найпростішу склянку, у якої гладкі стінки. На ній не повинно бути різних малюнків і шліфування. Налийте в неї три чверті води від загального об’єму, після чого на середину дна обережно опустіть обручку. Обручку попередньо потрібно почистити.

Якщо довго і пильно вдивлятися в середину обручки, то можна побачити свого майбутнього нареченого. Важливо запам’ятати: для того, щоб розгледіти образ, потрібно дуже довго вдивлятися в обручку.

Гадання на стать майбутньої дитини

Можна гадати на обручці або голці. Попередньо обручку потрібно опустити у склянку з водою, а голкою проткнути вовняну тканину. Потім підвішену на волосині або нитці обручку чи голку, повільно опускають біля руки того, на кого ворожать. Якщо предмет (обручка, голка) почне здійснювати кругові рухи – народиться дівчинка (рідше – хлопчик), якщо маятникоподібні – хлопчик (рідше – дівчинка), якщо предмет не рухається – дітей не буде.

Гадання на ім’я судженого

Опівночі дівчатам треба зібратися разом і вийти з будинку на вулицю. Попросити сказати своє ім’я першого чоловіка, якого зустрінуть. Яке ім’я він вимовить, так і зватимуть нареченого.

Або ж слід взяти декілька невеликих аркушів і на кожному написати по одному чоловічому імені. Потім всі аркуші покласти в мішечок або капелюх, потрясти і навмання витягнути один. Ім’я, написане на аркуші, і буде ім’ям судженого.

Гадання на Різдво і Святки, звичайно ж, правдиві. Але якщо раптом ви отримаєте погане пророцтво, не варто впадати у відчай, адже результат ворожіння не вирок, а лише попередження, отримавши яке вам буде під силу вплинути на своє майбутнє.

Ворожіння по нитці

Дівчата відрізають нитку однакової довжини і одночасно підпалюють їх. У кого швидше нитка догорить, та дівчина перша вийде заміж. Якщо нитка погасла відразу або згоріло менше половини, – вічно "в дівках ходити", вважали прапрабабусі.

Ворожіння з викликанням сну про судженого

Пишуть ім'я юнака на шматку паперу, цілують це слово нафарбованими губами (щоб лишився слід). Папірець з ім'ям разом з дзеркалом кладуть під подушку.

На сон про судженого (з понеділка на вівторок)

Беруть три лаврових листки. На них пишуть такі імена: на одному – "Ананій", на іншому – "Азарій" і на третьому – "Мисаїл".  Це ім’я персонажів Книги пророка Даниїла. Потім вимовляють заклинання: "З понеділка на вівторок я дивлюся на підвіконня, хто мріє про мене, нехай присниться мені у сні". 

Ще одним кращим періодом зимових спроб зазирнути у своє майбутнє вважається відрізок між 8 січня і 18 січня. В даний час теж гадають, пізнаючи свого судженого (ім'я, колір волосся, характер, стан), швидке або віддалене весілля, кількість дітей, успішний або безуспішний шлюб.

Особливим визнаний Василів вечір, коли результат виявляється високоточним, навіть віщим. Це – 13 січня.

Не менш успішне для ворожіння 18 січня – Водохресний святвечір.

Як повідомлялося раніше, біла відьма з Черкас розповіла, коли в Україні скінчиться війна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Так ніхто не кохав»: черкаський поет видав збірку поезії

Вийшла нова збірка поезії поета, мовознавця, члена Спілки письменників України - Валерія Маснюка. Видання присвячене коханню, яке поет зустрів...

До трьох років ув’язнення засудили трьох уманчан за ухилення від призову

Трьох жителів Уманського району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від мобілізації під час особливого періоду. Про...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x