НовиниРевізор знайшов у Черкасах кухню-музей та готель-гуртожиток (ВІДЕО)

Ревізор знайшов у Черкасах кухню-музей та готель-гуртожиток (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У черкаському супермаркеті, двох готелях, ресторані, столовій та закладі швидкого харчування побував ревізор. Програма про Черкаси в новому п’ятому сезоні вийшла в ефір вчора на "Новому каналі". Лише один із шести перевірених закладів нашого міста отримав відзнаку.

 

Частина 1. Їдальня або музей старовини?

Ревізор перевірив столову "Доміно" в Черкасах.

Екстер’єр: столова знаходиться на площі Слави в Черкасах.

Інтер’єр: типова радянська столова.

Ціни: мій рахунок склав 23,50 грн за котлету, пюре та овочевий салат. Вартість чашки кави тут 5,5 грн.

Обслуговування: на кухні жіночий колектив і є ті, хто працює з часу відкриття столової, а їй 31 рік. Я спробував їжу і можу сказати, що і котлета, і салат тут як вдома на кухні, вони смачні.

Чистота: в залі і туалеті вцілому чисто. Але до кухні є низка питань. На старій радянській витяжці я знайшов пил і жир. У середині вагів за склом – засушених тараканів. Добре, що ви з ними боретесь, але погано, що вони перемагають. Підлогу потрібно мити ретельніше, особливо на робочих поверхнях. У вас є старі та нові холодильники. Але ні в одному із них я не знайшов ні одного стікера і у всіх холодильниках проблеми із порядком. Я бачив мийку-транспортер, але вона покрита грибком.

Особливість столовки "Доміно" в тому, що це – не кухня, це музей. Через проблеми із чистотою. На кухні Ревізор не може рекомендувати столову "Доміно".

 

Частина 2. Хто цього разу намагається не пустити ревізора в номер?

 

Частина 7: Ревізія "Некафе", яка не увійшла до ефіру

Я перевірив кафе "Некафе" в Черкасах.

Екстер’єр: кафе розташоване на другому поверсі адміністративного приміщення неподалік центру Черкас.

Інтер’єр: домашній. Зручні домашні меблі, низькі столики і ретро-буфет. Хоча меблі збирали повсюди, за рахунок однакових пледів інтер’єр виглядає цілісним.

Ціни: Час перебування в "Некафе" коштує 20 гривень. І кожна наступна хвилина 33 копійки.

Чистота: у "Некафе" брудно. Мийка для посуду – просто жах, туалет треба прибирати а меблі б/у треба пропилососити.

Обслуговування: на вході мене зустрів адміністратор Василь. І якщо адміністратор – це обличчя закладу, то тут обличчя привітне та гостинне.

Особливість: Ревізор вперше показав місце такого формату. Тут ви платите за час перебування. А чай, кава, печиво, ігри та спілкування вже входять у вартість.

Але, на жаль, через проблеми із чистотою, Ревізор не може рекомендувати "Некафе".

Я провів ревізію в готелі "Апельсин" в Черкасах.

Екстер’єр: готель знаходиться в тихому районі Черкас в оточенні приватних будинків.

Інтер’єр: спокійний і виправдовує назву готелю. Тут все виконано в світлих, бежевих, апельсинових та зелених кольорах.

Ціни: мій номер коштував 425 гривень, а коктейль для шеф-редактора обійшовся в 30 гривень.

Обслуговування: на вході мене привітно зустріли Валентина і Сергій. Сервіс в номерах з питаннями. Сергій очевидно перехвилювався, не дочекався мого дозволу і влетів у мій номер просто після стуку. Окреме спасибі хочу висловити Валентині. Тому що їй одній довелося вислухати претензії Ревізора до роботи всього колективу.

Чистота: перше враження від номера – у ньому прибирають. Але якщо придивитися уважніше, то можна знайти стрижені нігті під ліжком, плями на матраці, запрані плями на подушках, плями на ковдрах. А на унітазі я знайшов старі плями сечі, а поверх цього лежить смужка "продезінфіковано". В душі – грибок.

Особливість готелю "Апельсин" у Черкасах в тому, що зірки у нього не справжні. Документів, які підтверджують зірковість готелю не має. Ви вважаєтесь одним із найкращих готелів в місті, але, враховуючи всі недоліки, Ревізор не рекомендувати готель "Апельсин" в Черкасах.

 

Частина 3. Який термін придатності у продуктів у супермаркеті?

Я перевірив Гранд Маркет у Черкасах.

Екстер’єр: супермаркет знаходиться у окремому приміщенні в спальному районі міста. Парковка біля супермаркета не велика.

Інтер’єр: просторий і світлий зал.

Чистота: пил я знайшов на холодильнику і на грилі.

Безпека: на жаль, у супермаркеті я знайшов прострочені продукти і не знайшов простої та зрозумілої відповіді на питання про строки придатності.

Ревізор не може рекомендувати Гранд Маркет у Черкасах.

 

Частина 4. Що таке прострочений стікер?

Я перевірив кафе "Банка" у Черкасах.

Екстер’єр: кафе швидкого харчування знаходиться у торговому центрі на другому поверсі в самому центрі Черкас.

Інтер’єр: французький Прованс. Інтер’єр світлий, приємний абсолютно не фастфудівський. Назва обіграна в деталях. На поличках стоять банки із сухарями, з пастою і навіть новорічними іграшками.

Ціни: мій рахунок склав 46 гривень 5 копійок.

Обслуговування: на вході мене зустріла Віталія з відкритим від здивування ротом, але на кухню вказала. На кухні шеф-повар Ірина та вся її команда вислухали всі мої коментарі.

Чистота: в залі чисто, але я знайшов жуйку під одним із столів. Туалетів тут не має, але є умивальники, де можна вимити руки. Підноси потрібно мити ретельніше. На кухні я знайшов старі згустки пилу і жиру на духовій шафі. Більшість питань до ваших холодильників. Я знайшов кілька стікерів і ті позавчорашні. Сало лежало в пакеті із магазину побутової хімії. І найжахливіше – в одному із холодильників величезний п’ятикілограмовий шматок сиру, строк придатності якого збіг вчора. Принаймні так зазначено на стікері.

Я б дуже хотів залишити вам рекомендацію, але на жаль, ваші недоліки не дозволяють мені цього зробити. Ревізор не може рекомендувати кафе "Банка" в Черкасах.

 

Частина 5. Хто селиться в цьому готелі?

Я перевірив готель "Нива" в Черкасах.

Екстер’єр: готель знаходиться неподалік "Фермерського ринку" на самому виїзді із міста.

Інтер’єр: гуртожиток у який поставили меблі офісних кольорів. На полу лежить лінолеум, на вікнах висять жалюзі, в номері є просторий холодильник і телевізор, який працює з перебоями. А туалет з душем спільні для двох номерів.

Ціни: мій номер коштував 300 гривень. У вартість входить сніданок.

Чистота: видно, що слідкують та прибирають. Але, я знайшов бруд на пульті від телевізора і на самому телевізорі. Волосся на ковдрах, і килимах, а під ліжком – велика липка пляма.

Особливість: сьогодні вперше в програмі "Ревізор" ми побачили готель селекторного зв’язку.

Обслуговування: я показав вам сьогодні найпривітнішого адміністратора країни. Але у вашому готелі є недоліки.

Тому поки що, на жаль, Ревізор не може рекомендувати готель "Нива" в Черкасах.

 

Частина 6. Ревізор впадає в крайнощі!

Ревізор провів ревізію в ресторані Yoshi.

Екстер’єр: ресторан знаходиться в центрі міста.

Інтер’єр: по-японськи лаконічний. У ресторані є акваріум із живими морепродуктами. Картини із сакурою та японськими висловами.

Ціни: мій рахунок склав 153 гривні за рол і чашку еспресо.

Чистота: в ресторані Yoshi чисто скрізь – чисто в залі, в туалеті і чисто на кухні. В холодильнику порядок і стікери є на всіх продуктах. Але старі сковорідки. Звідки вони взялися на такій новій і чистій кухні? Сковорідки швидко замінили на нові.

Особливістю ресторану є те, що тут шеф-повар – японець. Але на жаль, зустріти його нам не вдалося. Я б потис йому руку і сказав, що у ресторані смачно.

Обслуговування: мене зустріли привітно і провели на кухню. Директор Оксана розуміється у японських назвах та хвилюється за всі процеси у ресторанах. Обслуговували з посмішкою та швидко. Але у ролах не вистачило 8 грам ваги. Це серйозний промах.

Думки команди ревізора розділились. Вони звернулись до користувачів у соцмережах. За відповідь "залишив би рекомендацію" проголосували 63, 6 % глядачів.

Але рішення приймає Ревізор. Я перевірив все: у вас чисто, смачно та затишно. І я можку сказати: Ревізор рекомендує ресторан Yoshi.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Назвали дату, коли українці отримають перші виплати за прогрмою “Національний кешбек”

Перші виплати за програмою “Національний кешбек” Українці отримають з 22 по 31 жовтня. Загалом громадянам виплатять  37,2 млн грн. Витратити...

Як тренуються курсанти школи FPV-дронів на Черкащині (ВІДЕО)

Курсанти школи FPV-ДРОНІВ « Гордість нації» уміння, здобуті на симуляторах, вдосконалюють на справжніх бойових дронах. На полігон приїхали кращі....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x