НовиниРегіонали кажуть, що їх із батьківщинівцями об’єднував Ющенко

Регіонали кажуть, що їх із батьківщинівцями об’єднував Ющенко

-

- Advertisment -

"Фейком і повною брехнею" називають в обласній "Батьківщині" публікацію журналіста "Української правди" Сергія Лещенка про домовленості між Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем.

– Політичні цензори зараз шукають привід для того, щоб пропіаритися зайвий раз на фоні Юлії Тимошенко. Оце єдина моя відповідь, – прокоментував голова обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко.

Також він запевнив, що місцеві батьківщинівці ніколи не співпрацювали з регіоналами.

– Місцеві регіонали – це мої вороги споконвіку, – сказав Бондаренко у коментарі vikka.ua.

Натомість колишній представник "Батьківщини", а нині – лідер Партії вільних демократів Сергій Одарич вважає, що факт домовленостей "навіть не викликає сумнівів".

– Тоді тільки лінивий не обговорював деталі і підготовку для створення такої коаліції на два десятиліття між Тимошенко та Януковичем, – зазначив Сергій Олегович. – Я не виключаю, що й зараз Партія регіонів і "Батьківщина" можуть утворити таку коаліцію у Верховній Раді. Якщо вдасться зірвати вибори президента, то цілком можливий варіант – створення такої більшості, щоб Тимошенко обрали прем'єр-міністром.

Що стосується Черкас, то тут, на переконання Одарича, із 2006 батьківщинівці постійно співпрацювали з регіоналами.

– Іноді ця співпраця була яскраво вираженою, інколи вона маскувалася. Але співпраця існує фактично вже 8 років, – додав лідер Партії вільних демократів.

Не виключає домовленостей Януковича та Тимошенко і колишній голова фракції Партії регіонів у Черкаській міській раді Сергій Отрешко.

– Безумовно, такі домовленості могли бути. В нашій політиці можливо все, що завгодно. А в 2009 році – тим більше, враховуючи, що в той час у них був спільний політичний ворог – Ющенко, – сказав Сергій Володимирович у коментарі vikka.ua.

Водночас він не зміг пригадати жодного засідання регіоналів, на якому б обговорювалася така співпраця на столичному рівні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x