НовиниПро бійку в черкаському виконкомі забули і владці і...

Про бійку в черкаському виконкомі забули і владці і правоохоронці

-

- Advertisment -

Кульмінаційним моментом засідання виконкому, що відбувся ще 26 лютого, став напад активіста Руслана Тимківа на члена виконкому Романа Ганзевича. Конфлікт, що розпочався словесними образами, невдовзі переріс у штовханину, до якої долучилися й інші присутні. Тоді член виконкому Валерій Макеєв запропонував направити запис інциденту правоохоронним органам.

"Давайте поважати себе. Я пропоную зараз дати доручення відповідним органам і МІА "Черкаси" в тому числі надати запис цього інциденту до правоохоронних органів, щоб вони дали йому відповідну правову оцінку", – зазначив він.

Його ініціативу словесно підтримали й інші члени виконкому. Однак цим усе і закінчилося.

Відео "Про головне"

Звернувшись до поліції, стало відомо, що кримінального провадження так і не було відкрито, бо жодних звернень і матеріалів з цього приводу не надходило.

"Якщо звернення таки надійде, це дасть підстави до вивчення матеріалів і якщо їх буде достатньо, ми відкриємо провадження", – зазначає керівник прес-служби поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

Долю доручення ми вирішили з’ясували у міськраді. Виявилося, що у владних кабінетах просто не можуть знайти того, хто ж займеться цим питанням.

У відділі з питань роботи виконкому, як і годиться, підготували доручення, однак направили його до КП "МІА Черкаси", мовляв, саме у них зберігається відеозапис бійки. Проте у КП "МІА Черкаси" не розуміють своєї участі у цьому процесі.

"Ініціатором звернення до правоохоронних органів я не буду, оскільки це не в моїй компетенції. Вважаю, цим мають зайнятися безпосередні учасники інциденту. Іншого механізму я не бачу", – зауважила директор КП "МІА Черкаси" Інна Дудоладова.

Тим часом на інший інцидент – бійку активістів у Смілянській міськраді під час оголошення імпічменту мерові Олексію Цибку правоохоронці чомусь відреагували жваво. За фактом сутички у Смілянській міськраді відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Поліцейські опитали свідків інциденту та збирали необхідну для слідства інформацію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах суддя стріляв у чоловіка через стоянку не в тому місці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині міграційна служба оштрафувала іноземок, серед них — громадянки рф

Працівники міграційної служби Черкащини притягнули до адміністративної відповідальності чотирьох іноземних громадян за порушення міграційних правил. Про це повідомляє пресслужба...

Директор «Черкаситеплокомуненерго» назвав три причини, через які опалювальний сезон у Черкасах почнеться із затримками

Позиція керівників ОСББ, заборгованість населення  і тарифи – це, за словами директора КП «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася, основні причини, через...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x