додому Новини Правоохоронці затримали черкащанина, який викрав півтонни пшениці

Правоохоронці затримали черкащанина, який викрав півтонни пшениці

0

До чергової частини Лисянського відділення поліції звернувся 71-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Пенсіонер розповів правоохоронцям, що вночі невідома особа зірвала скоби на дверях його гаража і з приміщення викрала 10 мішків пшениці, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Працівники поліції, що прибули на виклик, опитали заявника та взялися за пошуки зловмисника. Під час відпрацювання населеного пункту, правоохоронці натрапили на авто чоловіка з Лисянки, який в причепі перевозив у мішках пшеницю. З його слів стало відомо, що зерно він купив за 400 гривень у свого 32-річного знайомого, який мешкає в цьому селі. Чоловіка було знайдено на одній із вулиць села та запрошено до поліції для пояснень. У відділку чоловік пояснив, що цю пшеницю вночі вкрав у сусідів своїх батьків. Свої дії пояснює тим, що не працює і йому потрібні кошти. Оскільки чоловік раніше вже вчиняв крадіжки, тому вирішив підзаробити в такий спосіб ще раз.

Речові докази вилучено. За фактом крадіжки Лисянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали чоловіка, який напав на жінку та викрав золотий ланцюжок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version