НовиниОсвітаПоєднуватимуть навчання і тренування : у черкаській школі відкрили...

Поєднуватимуть навчання і тренування : у черкаській школі відкрили класи для футболістів (ВІДЕО) 

-

- Advertisment -

Свято першого дзвоника цього року в одній із черкаських шкіл ознаменувалося не лише традиційною лінійкою, але й відкриттям нового освітнього напряму. У Черкаському НВК №34 презентували спортивні класи. Повідомляє власкор ВІККА

124 першокласники поповнили шкільну родину школи–ліцею № 34. Для сотні одинадцятикласників цьогорічний День знань з присмаком смутку, адже по завершенню навчального року, вони попрощаються зі школою. 

МАКСИМ ЗАХАРЧЕНКО, УЧЕНЬ 11-ГО КЛАСУ 

Це сумно. Наша школа почала розвиватися і кожен день це як якась новинка і дуже цікаво. Іду в школу думаючи про те що сьогоднішній день буде іще кращий ніж учорашній.

ЯСИПЕНКО АНАСТАСІЯ, ГОЛОВА УНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Поки що не віриться що потрібно відпускати це все через рік починати нове життя з нової сторінки і хочеться зберегти ці моменти. Я сподіваюся що цей рік буде насичений і буде багато чудових моментів.  Школа для мене це сім’я це робота це натхнення це мотивація амбіції і майбутнє. 

Спортивний директор футбольної академії «ЛНЗ- Черкаси» дає настанови вихованцям академії перед початком занять. Вперше в освітній історії Черкас загальноосвітня школа та футбольний клуб оформили партнерські відносини. На базі школи відкрито 4 спортивні класи де навчатимуться вихованці академії футбольного клубу ЛНЗ.

ВАСИЛЬ КАЮК, СПОРТИВНИЙ ДИРЕКТОР АКАДЕМІЇ ЛНЗ- ЧЕРКАСИ 

Ми надаємо дітям футбольну освіту, але футбол важкий вид спорту. Не всі стають футболістами. Наша головна задача виховати з них людей. Ми маємо надати їм середню освіту контролювати щоб вони вчилися. Щоб вони мали можливість у майбутньому вступати до ВУЗІв і гідно продовжувати своє життя гідно.

Заклад має статус однієї з найбезпечніших шкіл обласного центру. У школі дітям пропонують лише очну форму навчання, воно не припиняється за будь -яких умов і не залежить від оголошених повітряних тривог. 

ІГОР БУРКАЦЬКИЙ, В.О. ДИРЕКТОРА ШКОЛИ 

У нас є укриття найбільше у нашому місті. Воно на 1500 дітей. Повністю забезпечене. Всі мають свої місця. Є генератор. Всі знають, хто куди спускається і хто куди піднімається. 

Головним досягнення перед початком навчального року, керівництво школи називає збережений педагогічний колектив.

ІГОР БУРКАЦЬКИЙ, В.О. ДИРЕКТОРА ШКОЛИ

У нас з педколективом все нормально. Деяких вакансій недостатньо. Але ми готові на 90 %. Ажіотажу звільнення вчителів у школі не було як було по Україні. 

Олександр Іващенко, Іван Дуда, телеканал «ВІККА»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в одній із громад щоранку просять зупинятися, а в церквах бити у дзвони

У Гельмязівській громаді, що на Золотоніщині, щодня о 9 ранку, коли лунає національна хвилина памяті, пропонують дотримуватися тиші, а...

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА. Сергій Ільїн називає себе...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x