НовиниПонад 50 порушень зафіксовано у перші дні сезону полювання...

Понад 50 порушень зафіксовано у перші дні сезону полювання на Черкащині

-

- Advertisment -

13 -14 серпня 2016 року при проведенні природоохоронних рейдів по боротьбі з браконьєрством мобільні групи, в складі яких працювали представники Державної екологічної інспекції у Черкаській області, Національної поліції, водного патруля, Управління лісового та мисливського господарства, громадські інспектори з охорони довкілля Черкаської області, до адміністративної відповідальності за порушення правил полювання притягнуто 51 особу, повідомляє Держекоінспекція у Черкаській області.

Зокрема за статтею 85 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення та збут заборонених знарядь добування об’єктів тваринного або рослинного світу) – 39 осіб; за статтею 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння) – 1 особа; за статтею 191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) – 1 особа; за статтею 190 (порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї) – 1 особа; за статтею 192 (порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) – 9 осіб.

Крім того, вилучено одну одиницю мисливської зброї та три незаконні знаряддя лову, а саме – рибальські сітки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, полювання на пернату дичину: які штрафи загрожують черкаським мисливцям за порушення правил.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x