додому Новини Черкаси Понад 4 сотні школярів стажуватимуться у Черкаській міській раді (ВІДЕО)

Понад 4 сотні школярів стажуватимуться у Черкаській міській раді (ВІДЕО)

0
53

Нова зміна школярів заступила на стажування у міській раді. Усього понад 425 учнів загальноосвітніх закладів міста цього року виявили бажання попрацювати в різних департаментах. Повідомляє власкор ВІККА.

Найбільш популярним вибором дітей став департамент управління справами та юридичного забезпечення. Старшокласники пропонуватимуть власні проєкти для розвитку міста. Анжеліка стажується вже втретє. Цьогоріч набиратиметься досвіду у департаменті фінансової політики.

АНЖЕЛІКА КОВАЛЕНКО, УЧЕНИЦЯ 28 ШКОЛИ

Придає мені якоїсь мотивації в подальшому, що я можу зробити щось для цього міста і що я маю певний вплив. Цей проєкт має назву екомісто. Екомісто – це для того, щоб покращити наше місто в плані екологічного, впровадити певні ініціативи і на департаменті фінансової політики я буду подавати на фінансування цього проєкту.

Протягом двох тижнів учні спробують себе в ролі посадовців. Потім школярі, які покажуть найкращі результати, стажуватимуться у міського голови. Автори п’яти найкращих проєктів відвідають Латвію та ознайомляться з роботою органів місцевого самоврядування в місті Валмієра.

АНАСТАСІЯ ЧУБІНА, ЗАСТУПНИЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Цього року вас надзвичайно велика кількість, це означає, що проєкт користується попитом і цікавістю серед нашого молодого покоління. Ми сподіваємося, що ви винесете багато цікавого, потрібного. Багато ваших ідей лягають в основу подальших управлінських рішень, які приймаються посадовими особами Черкаської міської ради.

Перед початком стажування учні зустрілись із міським головою та керівниками практики – директорами департаментів міської ради. У ході зустрічі школярі обговорювали зі своїми керівниками деталі стажування та спілкувались із міським головою.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС

Дуже корисно, це дуже навчально для вас , дуже пізнавально. Ви побачите як працюють департаменти черкаської міської ради, як працює сама міська рада, подивитесь як працюють люди, які забезпечують життєдіяльність нашого міста.

Валерія Кісільова, Юрій Підгаєвич, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x