НовиниПодробиці уманської стрілянини: екс-регіоналу поцілили в живіт і ногу...

Подробиці уманської стрілянини: екс-регіоналу поцілили в живіт і ногу (ФОТО)

-

- Advertisment -

Стало відомо, хто саме постраждав під час стрілянини в п’ятницю, 10 липня, в Умані. Від двох куль невідомого у формі інтернет-сервісу отримав поранення колишній регіонал, а нині – член Уманської районної сотні Самооборони Олександр Томасєвич.

Як пише "Вечірня Умань", чоловік господарював вдома, коли до нього прийшов незнайомець і почав стріляти із травматичної зброї. Правоохоронці вже склали фоторобот злочинця та відкрили кримінальне провадження.

"Близько 18:00 я господарював удома. Викладав плитку. Почув гавкіт собак і вийшов на вулицю. Бачу, стоїть чоловік у формі, на якій написано "Інтернет". Запитав у мене адресу будинку, я сказав. Далі він запитав, чи ми замовляли проведення інтернету, я відповів, що ні, і поцікавився із якої він компанії. Але відповіді не почув, і він собі пішов. Виявилося, що він обійшов мій будинку і з іншого боку намагався підійти. Проте там дороги не було. Побачивши знову мене, злочинець зі словами: "Ми встановлюємо інтернет", відкрив по мені стрільбу. Цілився він мені в лоба. Але я вчасно відігнувся, намагався сховатися за дерево, тому кулі влучили мені в ногу та живіт. Постріл був жорсткий і сильний. Він тричі стріляв, а потім втік", – розповів свою версію подій Томасєвич.

Правоохоронці вже склали фоторобот "стрілка".

На думку Томасєвича, за замахом на його життя можуть бути представники місцевої влади.

"Зараз ми викриваємо злочини нашої "еліти" – Олександра Цебрія, Людмили Кирилюк, Сергія Клочка, начальника архітектурного відділу Віктора Лісаченка, начальника земельного відділу Лідії Тарасюк та начальника відділу житлово-комунального господарства Станіслава Назарова. Тому перша підозра впала на них. Проте вчора ми ще й були в нашого головного прокурора Руслана Резніка. Запитували його про ті кримінальні справи, що були порушені проти нашої "еліти". А сьогодні вже в мене стріляють", – заявив поранений.

Усі фото "Вечірньої Умані"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x