НовиниПісля розстрілу людей на Майдані Олійник відсиджувався в Росії

Після розстрілу людей на Майдані Олійник відсиджувався в Росії

-

- Advertisment -

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів, екс-мер Черкас Володимир Олійник перебував у Росії після втечі екс-президента Януковича з країни. Про це він розповів у інтерв'ю виданню "Главком".

– Ті події в країні для людини, яка має хоча б честь і совість, ніколи не будуть простими, бо все це треба пропустити через своє серце. І людські жертви, і не тільки серед тих, хто був на Майдані, а й правоохоронців – це все треба пропустити через своє серце. Безперечно, у мене були проблеми зі здоров’ям. За ці два місяці я категорично відмовився давати будь-які інтерв’ю, брати участь у ток-шоу. Можливо, кращим моїм інтерв’ю було те, що я просто мовчав. Я цей час був в Росії: думав про себе, аналізував, визнавав окремі помилки і каявся, – розповів Олійник.
 
Також він прокометував інцидент, коли його вигнали із засідання ВР.
 
– Вони вигнали не мене, а себе, бо порушували закон. Я – народний депутат, і мої повноваження ніхто не може скасувати. Не треба багато розуму, щоб п’ять-шість чоловік пробували виштовхати одного, це не подвиг. Але і я не чинив опору, тому що була Страсна п’ятниця. Я просто сказав "Господи, укріпи". І сказав їм – якщо ви так чините, то я підкорюся не вам, просто сьогодні не той день, щоб вступати в суперечку і вчиняти якусь бійку. Безперечно, я повернусь, бо маю на це конституційне право і обов’язок, – вважає нардеп.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x