НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 6 травня

Опубліковано актуальну карту АТО на 6 травня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 6 травня за даними РНБО.

За минулу добу ситуація в зоні АТО загострилася – інтенсивність ведення вогню бойовиками не знижується. Незважаючи на Мінські домовленості, наші позиції вкотре були обстріляні з заборонених видів озброєння – 120-мм мінометів, 122-мм та 152-мм гармат, танків.

На Маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення залишається село Широкине. Противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати, які дислокуються в районі села Безіменне. Цей населений пункт знаходиться на окупованій території, і менш, ніж за 10 км від лінії розмежування.

На Донецькому напрямку найбільш напруженою обстановка залишається в районі Донецького аеропорту – обстріли наших позицій поблизу Авдіївки, Пісків та Опитного тривають безперервно.

Противник веде щільний вогонь з важкого озброєння – великокаліберних гармат та мінометів, також працюють ворожі снайпери. Не припиняються зіткнення і в передмістях Горлівки, перш за все, поблизу Майорська – там було зафіксовано розриви понад 20 мін, випущених бойовиками.

На Луганському напрямку відбулася серія перестрілок зі стрілецької зброї в районі Золоте, Сокільники та Троьхізбенка (район Бахмутської траси) та смт Станиця Луганська. Важке озброєння на цьому напрямку бойовики не застосовували.

Вчора, за інформацією Державної прикордонної служби, було зафіксованого 17 прольотів БПЛА противника.

За минулу добу внаслідок бойових дій 5 українських військовослужбовців загинули, 12 – було поранено. Найбільш важкі втрати вчора сили АТО понесли в районі Авдіївки: БТР ЗСУ підірвався на ворожому фугасі.Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x