НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 25 червня

Опубліковано актуальну карту АТО на 25 червня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 25 червня за даними РНБО.

Активні бойові дії в зоні АТО тривають: противник порушує режим тиші на всіх напрямках. Близько третина з усіх збройних провокацій бойовиків супроводжується використанням важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку противник здійснив потужний артилерійський обстріл наших позицій на схід від головного міста Приазов’я. Окрім гармат різних калібрів, які дислокуються у селі Саханка, бойовики вели вогонь з реактивних установок "Град-П". Обстріл розпочався ввечері і тривав близько чотирьох годин. Втрат не допущено, лінія фронту залишається незмінною.

На Донецькому напрямку обстановка залишається найбільш складною – тривають мінометні обстріли наших позицій на захід від Донецька на широкій ділянці від Мар’їнки до Авдіївки. Аналогічна ситуація на північ і захід від Горлівки, де перестрілки (переважно зі стрілецької зброї) тривали весь вчорашній вечір.

На Луганському напрямку вчора противник проявляв активність лише на сході області – в районі Щастя та станиці Луганської – бойовики провели мінометних обстріл наших позицій з високого правого берега Сіверського Донця, через що у Станиці Луганській пошкоджено газопровід і згорів приватний будинок.

Також, за даними Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, близько 20 тисяч мешканців Попасної та Попаснянського району, а також окупованого Первомайська залишилися без водопостачання через постійні обстріли з боку бойовиків. Також були пошкоджені електрокабелі, що ведуть до населених пунктів між Бахмутської трасою та Сіверським Дінцем – Оріхового, Кримського, Трьохізбенки тощо.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 7 польотів безпілотників НЗФ. Також прикордонники виявили 2 російські вертольоти, які рухалися вздовж російсько-українського кордону з поблизу Луганської області.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На черкаській площі спорудили лабіринт медіаграмотності

У Черкасах розмістили лабіринт, за допомогою якого кожен охочий може покращити свої знання про споживання інформації. Про це пише...

На Золотоніщині чоловік украв прапор із могили військового

Поліцейські повідомили про підозру золотонісцю у нарузі над могилою полеглого військового. Про це повідомляє Поліція Черкащини. 53-річного жителя Золотоніського району...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x