НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 16 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 16 листопада

-

- Advertisment -

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Тривають обстріли та атаки терористів на позиції сил АТО. Кількість та інтенсивність обстрілів порівняно з попередніми днями дещо знизилися. Однак фіксуються ознаки підготовки бойовиків та російських військ до проведення наступальних операцій.

Протягом минулої доби терористи найбільше обстрілювали позиції сил АТО на Дебальцевському, Донецькому та Первомайському напрямках.

На Дебальцевському напрямі терористи з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції українських військових у районі м.Дебальцеве, с. Орлово-Іванівка, в районі кургану Гостра Могила та поблизу с. Нікішине Шахтарського району Донецької області. Також терористи з артилерії та мінометів обстріляли позиції сил АТО у с. Міус Попаснянського району Луганської області.

На Донецькому напрямі у самому Донецьку на території аеропорту бойовики тричі обстріляли з зенітних установок, мінометів та стрілецької зброї позиції українських військових, а також з зенітних установок та стрілецької зброї – колону військової техніки. Терористи з мінометів вели вогонь по позиціям сил АТО біля н.п. Піски Ясинуватського району та Миколаївка Волноваського району. Поблизу с. Орлівка Ясинуватського району терористи атакували розвідпідрозділ сил АТО. Напад відбито, терористи зазнали втрат.

На Луганському напрямі терористи з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових в районі Станиці Луганської.

На Первомайському напрямі з мінометів українські позиції були обстріляні терористами у с. Трьохізбенка, з гранатометів – біля с. Кримське Новоайдарського району та танків – поблизу смт Донецький (передмістя м. Кіровська) Луганської області. Біля населеного пункту Донецьке протягом останньої доби було зафіксовано чотири обстріли блокпостів Нацгвардії – терористи відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та БМ-21 "Град".

На Маріупольському напрямі поблизу села Гранітне Тельманівського району бойовики обстріляли з артилерії опорний пункт сил АТО та з гранатометів – ротний опорний пункт у районі с.Черненко Новоазовського району.

За минулу добу загиблих серед українських військових немає, поранення отримали 6 військовослужбовців.

Російські війська продовжують здійснювати повітряну розвідку, використовуючи безпілотники. Учора ввечері було зафіксовано 1 безпілотник  над н.п. Сартана Донецької області, який рухався в напрямку "Маріуполь–Павлопіль" на висоті до 1 км та на напрямку відділу прикордонної служби "Червоний Чабан", а саме над н.п. Ставки та Першокостянтинівка Херсонської області – на висоті до 3 км.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x