НовиниОлександр Вельбівець: "Маю підстави ненавидіти Партію регіонів" (ФОТО, ВІДЕО)

Олександр Вельбівець: "Маю підстави ненавидіти Партію регіонів" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Новообраний голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець у черговий раз спростував інформацію щодо своєї причетності до регіоналів. Про причини своєї антипатії до синьо-білих він розповів на свої першій прес-конференції.
 
"Із різних джерел я дізнаюся, що є членом Партії регіонів. Так, зокрема, на сесії обласної ради демонстрували якісь нібито документи, що підтверджують цю інформацію. Хочу заявити, що жодних документів щодо вступу до партії я не писав і ніколи не був членом цієї партії", – наголосив Олександр Вельбівець.
 
Більше того, саме регіонали, за словами Олександра Вельбівця, у 2010 році сфабрикували проти нього кримінальну справу, звинувативши у хабарництві. Такою була його розплата за відмову використовувати адміністративний ресурс на посаді міського голови Лисянки.
 
"Мені дуже прикро чути, що причетний до регіоналів, адже маю підстави ненавидіти Партію регіонів. Коли мене закрили в ізоляторі тимчасового тримання у Черкасах, це був такий шок для всіх лисян, а найбільший шок був для моєї родини. На той час у мене ще був живий батько, він дуже хворів. Більше того, моя дочка закінчувала школу і я не міг повезти її на складання тестів і на здачу документів для вступу до вишу, оскільки без дозволу правоохоронних органів не міг виїжджати за межі населеного пункту", – згадує голова облради.
 
Тож, щоб розібратися у ситуації, Олександр Вельбівець звернувся до правоохоронців. Якщо ж інформація про членство голови облради у Партії регіонів не підтвердиться, особи, які поширюють подібні повідомлення, відповідатимуть перед законом.
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, 20 листопада депутати обласної ради обрали голову Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця від партії Блоку Петра Порошенка "Солідарність". 
 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x