НовиниОдного з черкаських "тітушок" затримала Генпрокуратура

Одного з черкаських "тітушок" затримала Генпрокуратура

-

- Advertisment -

Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України продовжує здійснювати розслідування у ряді кримінальних проваджень про злочини працівників правоохоронних органів та суддів, вчинені стосовно учасників Революції Гідності, зокрема щодо їх незаконного затримання, притягнення до кримінальної відповідальності та обрання запобіжних заходів. Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Так у рамках досудового розслідування у одному з таких кримінальних проваджень слідчими Департаменту 3 листопада на підставі ухвали слідчого судді затримано жителя м. Черкаси (так званого "тітушку"), який з 16 вересня перебував у розшуку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 365 (пособництво у перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 2 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ч. 2 ст. 384 (завідомо неправдиве показання) КК України.

Зловмисник підозрюється в тому, що 23 січня 2014 року виступив пособником працівникам підрозділу міліції особливого призначення "Беркут" ГУ МВС України в м. Київ у провокації конфлікту та затриманні із застосуванням насильства 6 учасників громадського руху "Автомайдан" і пошкодженні їх транспортних засобів, що мало місце на вулиці Щорса в м. Києві, а також давала завідомо неправдиві показання про нібито вчинення цими особами тяжких злочинів.

За клопотанням органу досудового розслідування 4 листопада 2016 слідчим суддею застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, У Черкасах патрульні на гарячому затримали крадія кабелю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x