НовиниОдарич уже хоче формувати більшість у міськраді

Одарич уже хоче формувати більшість у міськраді

-

- Advertisment -

Кандидат на посаду міського голови Черкас Сергій Одарич схоже не сумнівається у своїй перемозі у другому турі і вже обдумує, як сформувати більшість у міській раді. Саме це випливає із його звернення до містян, яке він озвучив у ефірі телеканалу "ВІККА".

Сергій Одарич розповів про свою підтримку на виборах, а також про те, які політичні сили потрапити в міську раду. Як відомо, до міськради потрапити партія міського голови – Партія вільних демократів, Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Батьківщина", ВО "Черкащани", ВО "Свобода", "Українське об’єднання патріотів – УКРОП", "Об’єднання "Самопоміч"  та Радикальна Партія Олега Ляшка.

Сергій Одарич розглядає формування демократичної більшості також з депутатів "конструктивного крила"  Блоку Петра Порошенка.

На його переконання, "вибори завершилась, депутати є обраними". Мовляв, лишилася лише технічна робота передавання документації дільничних комісій у міську.

"Завдяки голосам черкасців вісім партій матимуть у міській раді представництво. Дуже важливо, щоб, попри розпорошеність міської ради, була сформована більшість. Я такі можливості бачу", – запевнив мер.

На думку Сергія Одарича, така більшість може становити 25-28 депутатів.

"Це та більшість, яка би працювала з міським головою і могла ефективно працювати на користь міста. Від більшості залежить дуже багато: на скільки швидко ухвалюватимуть рішення, на скільки чітко будуть сформульовані пріоритети. Якщо міський голова і міська рада працюють в унісон, і у містян, і в інвесторів з'являється довіра. А це – нові робочі місця, втілення інфраструктурних проектів, які пов'язані з ремонтом доріг, тротуарів, заміною мереж тощо. Сподіваюсь, протягом найближчих кількох днів така більшість у міській раді буде створена, і ми зможемо її оголосити", – зазначив міський голова.

Опісля він розкритикував роботу колишнього складу міської ТВК, яка тривалий час відмовлялась реєструвати частину "Вільних демократів" і навіть намагалась зняти його з виборів. Сергій Одарич поскаржився, що через це мав мало часу на спілкування із виборцями.

"Але я переконаний, що найближчі три тижні ми будемо із вами щільно спілкуватися, тому що буде другий тур виборів міського голови. Він відбудеться 15 листопада. Сподіваюся, за ці три тижні ми зустінемося з усіма, хто цього прагне у кожному дворі, на більшості підприємств і визначимо ключові пріоритети", – резюмував Одарич.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x