НовиниОбласна влада на власному прикладі показала, як треба підтримувати...

Обласна влада на власному прикладі показала, як треба підтримувати армію

-

- Advertisment -

Українську армію власним коштом підтримали черкаські посадовці: 6 червня вони вишикувалися у чергу до каси Ощадбанку та придбали там військові облігації. Вартість одного такого сертифікату – тисяча гривень. Усі кошти від їхнього продажу спрямують на зміцнення обороноздатності країни, озброєння й амуніцію для наших солдат, інформує прес-служба ОДА.

Власниками таких цінних паперів стали й голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко та його перший заступник Наталя Старікова. Обласний керманич сподівається, що черкащани активно долучаться до цієї акції й усі ті, хто нині служать на передовій, відчують підтримку співвітчизників.

– Ці кошти дуже потрібні нашій армії, вони дадуть змогу нашим військовим бути відповідно одягненими й мати хорошу техніку, – зазначив Юрій Олегович. – На жаль, у держави бракує ресурсів для фінансування армії. Тож власним прикладом ми хотіли запросити всіх небайдужих черкащан допомогти нашим військовим. Так ми зможемо захистити їх, а вони натомість будуть боєздатними й захищатимуть суверенність нашої держави.

Казначейські зобов’язання "Військові", які продають у всіх відділеннях "Державного ощадного банку України", випустили 21 травня. Відтоді таких сертифікатів черкащани вже купили понад 380. За свій патріотизм вони отримають ще й сім відсотків річних. Термін їхнього обігу – два роки.

– Купівля казначейського зобов’язання – це інвестиції у мирне майбутнє нашої країни, – підкреслила начальник філії обласного управління Ощадбанку Валентина Оніщенко. – Тож я дуже сподіваюся на те, що більшість жителів нашого краю візьмуть приклад, який показала наша влада.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x