НовиниЧеркащинаНові черкаські депутати: хто вони

Нові черкаські депутати: хто вони

-

- Advertisment -

Трьох відкликанців – Альону Цегвінцеву, Тетяну Чорнобіль та Віталія Косяка – замінять наступні кандидати по партійних списках. Йдеться про Наталію Даньковську та Максима Панасенка від Партії вільних демократів та про Ірину Гончаренко – від Радикальної партії Олега Ляшка. Детальніше про нові обличчя у сесійній залі з’ясовував кореспондент vikka.ua.

Наталія Даньковська – адвокат, керівник черкаського "Офісу реформ". 35 років. Має вищу юридичну освіту. Незаміжня,позапартійна. Двічі була обрана депутатом Черкаської міської ради. При її безпосередній участі свого часу було повернуто у власність громади Черкаський аеропорт, найбільший черкаський парк "Ювілейний". Головне завдання для Наталії Даньковської у міській раді – юридичний захист міста.

Максим Панасенко – юрист, адвокат, член комітету самоорганізації населення "Центральний". 44 роки. Освіта – вища, юридична. Одружений, позапартійний. Надає безкоштовні юридичні консультації жителям мікрорайону. У міській раді планує розширити повноваження комітетів самоорганізації населення, створити мережу спортивних секцій за місцем проживання, де зможуть займатися улюбленим видом спорту як діти, так і люди похилого віку.

Ірина Гончаренко – заступник голови правління ПрАТ "Будівельно-монтажне управління №3". 36 років. Одружена, має доньку. У 2005 році отримала вищу юридичну освіту. У міській раді планує втілювати позитивні зміни для життя містян. Вона сподівається, що багато корисних ініціатив вдасться втілити завдяки однодумцям, які також прагнуть розвивати рідне місто.

Як повідомляв сайт vikka.ua, трьох черкаських депутатів позбавили мандатів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x