НовиниНомера автівки з Умані засвітилися в гучних пограбуваннях на...

Номера автівки з Умані засвітилися в гучних пограбуваннях на Кіровоградщині

-

- Advertisment -

Троє озброєних автоматами Калашникова грабіжників використовували балаклави і темну камуфляжну форму з написом "Поліція", повідомляє "dsnews.ua".

З криками: "Все на підлогу, працює поліція", злочинці увірвалися в магазин і наставили автомати на охоронця і продавця. Зловмисники повалили охоронця на підлогу ударом автомата і роззброїли. -жінки Продавця теж кинули на підлогу, а потім одягли їй і охоронцю поліцейські наручники з віддаленими серійними номерами.

Вилучаючи з розбитих вітрин товар, злодії брали вироби з золота, не звертаючи уваги на прилавки з срібними та іншими прикрасами. Грабіжники витратили на "операцію" не більше 1 хвилини. При цьому зловмисників не зупинив тривожна кнопка, яку під час нападу натиснула продавець.

Четвертий спільник чекав грабіжників на вулиці за кермом темно-синьою Ауді з номерами АІ 9137 СЕ, які, як з'ясували правоохоронці, були викрадені, 16 липня, в Умані Черкаської області з автомобіля Шевроле Лачетті або (За даними страховки номера належали AVEO ред).

Через півгодини за аналогічним сценарієм обікрали ювелірний магазин "Рубін" в центрі Знам'янки на вулиці Грушевського, 16, де теж поклали на підлогу і закували в наручники охоронця і продавця.

Сума викраденого лиходіями майна тільки в Олександрії досягло понад 10,5 млн гривень. Збитки від пограбування ними ж ювелірного магазину в Знам'янці ще невідомі.

Як повідомляв сайт vikka, 25-річний черкащанин серед білого дня обікрав жінку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x