НовиниНардепу від Черкащини дозволили на місяць в'їзд до Білорусі...

Нардепу від Черкащини дозволили на місяць в'їзд до Білорусі (документ)

-

- Advertisment -

Народного депутата Верховної Ради Ірину Геращенко на місяць впустили до Білорусі. Про це депутатка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Так, Міністерство закордонних справ України направило ноти протесту, і тоді білоруси надали Ірині Геращенко дозвіл на в'їзд на переговори на місяць, до 25 травня.

"Білоруська сторона зобов'язалася забезпечити майданчик для мирних переговорів. Але не витримала тиску РФ, яка в такий спосіб намагається вплинути на формат мінських груп і вичавити тих, хто чітко стоїть на позиції захисту національних інтересів України", – зазначила Ірина Геращенко.

Нагадаємо, 21 березня Ірину Геращенко, яка прямувала на оголошення вироку у справі українки Надії Савченко, не пустили до РФ і заборонили в’їзд аж до 2021 року. Водночас у Росії та у Білорусі – спільна база даних небажаних осіб.

"Я їхала з Брюсселя в Мінськ тільки тому, що в папці – списки заручників. Бо в телефоні – смс від їх мам і дружин! Бо хлопців треба звільняти. Всі ці спроби принизити мене недопусками-допусками – теж гібридна війна, намагання вплинути на переговорний процес і зірвати його. Це спроба відволікти увагу від головного – звільнення заручників. Спроба заблокувати мою роботу – це реакція РФ на мою активна позицію на всіх міжнародних майданчиках по звільненню заручників: і тих , що в полоні бойовиків, і тих, що в тюрмах Кремля", – зауважила народний депутат.

Як повідомляв сайт vikka, нардепу від Черкащини заборонили в’їзд до Росії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Над Черкащиною збили 13 ворожих безпілотників

У Черкаській області ніч минула під загрозою повітряних атак, проте без надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА...

Найкращі школи Черкас: результати рейтингу

Список кращих шкіл Черкас сформував освітній портал  Education.ua. Рейтинг формувався на основі результатів мультипредметного тесту 2024 року. На першому місці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x