Улюблені та вже звичні для усіх макарони, каші та картоплю можна урізноманітнити й приготувати зовсім по-новому завдяки підливі. Про це йдеться на сайті OBOZREVATEL.
Підлива в мить здатна довершити страву, надати їй не лише неповторний смак, але й вигляд. Найпростішою та універсальною є підлива з м’ясом та сметаною.
Інгредієнти:
- куряче філе – 400 г
- ріпчаста цибуля – 1 шт.
- морква – 1-2 шт.
- сметана – 150 г
- борошно – 30 г
- вода – 150 мл
- олія – 30 мл
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Філе порізати шматочками.
- Обсмажити м’ясо упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити.
- Моркву натерти, цибулю подрібнити.
- Додати овочі до курки. Тушкувати упродовж 15 хвилин, після чого налити трохи води.
- Додати борошно, сметану. Зменшити вогонь і тушкувати страву до загустіння.
Як повідомляла vikka.ua, що додати у філе, щоб воно було соковитим та смачним
Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:
сторінка у фейсбуці,
акаунт в інстаграмі,
ми в TikTok.
Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютуб-каналі.