НовиниЧеркасиНайпотужніше підприємство з ремонту силового електрообладнання Черкащини пропонує свої...

Найпотужніше підприємство з ремонту силового електрообладнання Черкащини пропонує свої послуги*

-

- Advertisment -

Понад двадцять п’ять років на Черкащині успішно функціонує відокремлений підрозділ ПАТ «Черкасиобленерго» – «Черкасиенергоремонт», досвідчені фахівці якого виконують найскладніші види ремонтів електричних машин та електричного обладнання для потреб Товариства. Фахівці «Черкасиенергоремонту» є лідерами з виконання діагностики та ремонтів силових трансформаторів на Черкащині, саме тому до них звертаються компанії та жителі з усього регіону.

 

Запорукою успішного та якісного виконання ремонтів електричних машин «Черкасиенергоремонту», безумовно, є досвідчений персонал, наявність необхідного спеціального обладнання для складних ремонтних робіт та двох цехів з ремонту обладнання, які розташовані у Черкасах та Корсунь-Шевченківському.

Зокрема для успішної роботи фахівці підрозділу мають:

  • два цехи з ремонту силових трансформаторів, оснащених обмотувальним та ізоляційним обладнанням для трансформаторів 10/0,4кВ та 6/0,4кВ;
  • стаціонарні зварювальні пости;
  • сучасну вакуумну установку, для сушіння трансформаторної оливи та відбирання твердих домішок;
  • печі для сушіння трансформаторів;
  • вакуумну піч, для сушіння трансформаторних вводів;
  • атестовану електролабораторію для випробування силових трансформаторів.

Які саме види робіт виконує ВП «Черкасиенергоремонт», пояснює начальник Черкаського цеху з ремонту устаткування ВП «Черкасиенергоремонт» Ігор Калашник.

– Наші спеціалісти виконують діагностику та капітальні ремонти силових, маслонаповнених трансформаторів 10/0,4кВ та 6/0,4кВ різної потужності як із заміною обмоток, так і без заміни. Також маємо можливість надавати послуги підприємствам та фізичним особам, використовуючи власні матеріали або матеріали замовника. Окрім основних робіт ми виготовляємо різноманітні металоконструкції та надаємо послуги з транспортування великогабаритних трансформаторів без крановим методом. Саме такий вид переміщення забезпечує оперативність, мінімальні терміни виконання, мобільність такелажного обладнання, де неможливо використати автокрани в місцях виконання робіт,- розповів Ігор Калашник.

Станом на сьогодні у підрозділі на ремонті перебуває один із трансформаторів. Залучений до ремонту електрослюсар Черкаського цеху з ремонту устаткування ВП «Черкасиенергоремонт» Андрій Гордієнко.

– Зараз ремонтуємо активну частину трансформатора, розбираємо ярмо, від’єднуємо перемикач, знімаємо котушку та повністю її відновлюємо. Після сушки та зборки електромашини, випробовуємо цей трансформатор на спеціальному стенді, аби перевірити, чи готовий він до використання в електромережі,- поділився деталями своєї роботи Андрій Гордієнко.

Головний інженер ВП «Черкасиенергоремонт» Сергій Тесленко додає, що такі види робіт мають специфічний характер, саме тому їх виконання окрім «Черкасиенергоремонту» практично не розповсюджено на території області.

– Починаючи з 1998 року протягом двох десятиріч ми формували досвід та кваліфікацію наших працівників, які на сьогодні мають усі необхідні знання, навички та високу кваліфікацію. Значною перевагою нашого підрозділу є унікальність таких видів робіт, які окрім нас практично не виконуються на території нашої області. До того ж для зручності замовників, транспортування обладнання, маємо два цехи з ремонту обладнання у Черкасах та Корсунь-Шевченківському. Обидва цехи забезпечені великою базою обладнання для ремонту трансформаторів. Також маємо верстати для перемотки і відновлення котушок високої і низької сторони. Раз на чотири роки здійснюється переатестація нашої електролабораторії та приладів, які вона включає,- зазначив Сергій Тесленко.

Тож спеціалісти ВП «Черкасиенергоремонт» якісно та оперативно виконають усі види ремонтів силових трансформаторів для підприємств і фізичних осіб. Разом – на варті розвитку та удосконалення енергетичної сфери!

Для детальнішої інформації та з пропозиціями співпраці звертайтесь за телефонами:

(096) 367 92 74 – Анатолій Миколаєнко;

(050)183 10 48 – Сергій Тесленко.

* Інформація подана на правах реклами.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські рятувальники отримали обладнання на понад 3,3 млн грн від Червоного Хреста

44 місцеві та добровільні пожежні команди Черкаської області отримали потужний транш підтримки на суму понад 3,3 млн грн. Про...

У понад 1,6 млн грн на рік черкащанам обходяться голови районних рад

У понад 1,6 млн грн на рік обходяться черкащанам голови районних рад. Загалом на Черкащині чотири районні ради. Відповідно...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x