НовиниЧеркасиНайдешевші квартири у Черкасах: скільки коштують і як виглядають

Найдешевші квартири у Черкасах: скільки коштують і як виглядають

-

- Advertisment -

Мінімум 660 000 грн треба витратити, щоб стати власником бажаних квадратних метрів в Черкасах. Журналісти vikka.ua дослідили ринок не рухомості й знайшли найдешевші квартири в місті.

Найдешевша квартира в місті, за яку просять 660 тис грн, розташована на «Хімселищі» за адресою вул.Чіковані 32/2. Її загальна площа 25 м², одна кімната, кухня 5 м². Розташована квартира на першому поверсі, без меблів.

На другому місці двох кімнатна квартира вартістю в 701 000 грн. Розташована вона за адресою вул Петра Дорошенка. Загальна площа: 44 м², кухня 18 м² у квартирі є меблі й роздільний санвузол. Сама квартира знаходиться в будинку 80-х років на 9 поверсі.

На третьому місці квартира за 783 916 грн, розташована в районі 700 -річчя. Однокімнатна квартира, загальною площею у 22 м², кухня 5 м². Сама квартира знаходиться на першому поверсі дев’ятиповерхівки радянських часів, на вікнах  встановлені грати, є газ.

Далі йде квартира за 783 957 грн, яка розташована вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1. Однокімнатна квартира загальною площею у 23 м², кухня 10 м², лічильники на електрику 2 тарифні 3 фази 10 кВт. Лічильники на воду. Панорамне вікно. Квартира розташована на 5 поверсі в новому ЖК.

І закриває наш список квартира за 866 479 грн, яка розташована за адресою вул. 30 років Перемоги. Однокімнатна квартира загальною площею у 22 м², кухні: 5 м², квартира продається без меблів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському районі затримали трьох браконьєрів під час незаконного вилову риби

У Черкаському районі, поблизу прибережної зони Дніпра, патрульні виявили трьох осіб у дерев'яному човні, які незаконно ловили рибу. Про...

На Черкащині виявили росіянина, який незаконно перебував в Україні

На Черкащині 51-річного громадянина росії, який незаконно перебував в Україні, зобов’язали залишити країну до 18 жовтня 2024 року. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x