НовиниНа Жашківщині винаймач кімнати поцупив у 56-річної власниці побутові...

На Жашківщині винаймач кімнати поцупив у 56-річної власниці побутові речі

-

- Advertisment -

Не маючи грошей на оковиту, чоловік вирішив викрасти у односельчанки електроприлади та газовий балон. Загальна сума збитків, яку він завдав своїми діями, становить близько 2 тис. грн, інформує УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції звернулася 56-річна жителька одного із сіл району із заявою про крадіжку. Жінка розповіла, що з її гаража викрадено газовий балон, електроточило та кінопроектор.

Під час огляду місця пригоди, правоохоронці побачили, що замок до гаражу незламаний. Вони зробили висновок, що крадіжку вчинив хтось із найближчого оточення господарів. Жінка запевнила працівників міліції що доступу до ключів ніхто окрім родини не мав, проте зауважила, що місце, де вона кладе ключі відомо 55-річному знайомому, який тимчасово винаймає кімнату. Також вона повідомила, що "орендар" вже декілька днів не ночува вдома.

Під час розмови із правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному та розповів, що постійного місця проживання не має, ніде не працює та зловживає алкоголем, на який потрібні кошти. Коли господарки не було вдома побачив на поличці ключі від гаражу, з якого викрав електроприлади та балон. Балон та електроточилозаховав у своїй кімнаті, а кінопроектор обміняв на алкоголь.

Поки що зловмисник дає покази, речові докази вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  покарання – позбавлення волі терміном від трьох до шести років. Розслідування триває.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов у засвіти екссекретар Черкаської міської ради та колишній в.о мера

Перестало битися серце відомого підприємця і колишнього секретаря Черкаської міської ради Анатолія Каленчука. Про це ЗМІ.сk.ua стало відомо із власних джерел. Поховання...

Черкащанка стала чемпіонкою світу з боксу за версією WIBF

Марина Мальована здобула титул чемпіонки світу з боксу за версією Women's International Boxing Federation (WIBF) у поєдинку, який відбувся...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x