НовиниНа Кам’янщині троє намагалися викрасти металевий паркан на металобрухт

На Кам’янщині троє намагалися викрасти металевий паркан на металобрухт

-

- Advertisment -

Безробітні жителі Кам’янки розібрали частину металевого паркану на одному з підприємств міста та здали на металобрухт. Крадіїв затримано, частину вкрадених речей повернуто. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до вчинення подібних злочинів на території району, інформує УМВС України в Черкаській області.

Увечері до Кам'янського районного відділу міліції зателефонував робітник одного із підприємства міста та повідомив, що поблизу території установи невідомі особи щось вантажать у автомобіль.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці "на гарячому" затримали трьох невідомих, які розбирали та вантажили до автомобіля металевий паркан, зведений навколо підприємства. Крадіями були троє місцевих жителів віком від 16 до 21 року.

Зловмисники розповіли, що такими крадіжками вирішили заробляти на прожиття. Заздалегідь запримітили нелюдне місце біля підприємства, де стояв старий металевий паркан. Протягом двох тижнів, викрадали його частини та здавали на металобрухт. Отримані кошти витрачали на свої потреби.

За цим фактом слідчим відділенням Кам’янського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання – арешт терміном до 6 місяців або обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі на той же термін.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x