НовиниНа Чорнобаївщині 24-річна викрала телицю з місцевого товариства

На Чорнобаївщині 24-річна викрала телицю з місцевого товариства

-

- Advertisment -

Жителька одного із сіл Чорнобаївського району викрала телицю з території товариства. Зловмисницю затримано, вона дає покази. Худобу повернуто власнику, інформує УМВС України в Черкаській області.

До Чорнобаївського райвідділу міліції звернулося керівництво одного із товариства району. Заявник розповів, що працівник товариства виявив відсутність однієї телиці.

Встановлюючи обставини події, від жителів дільничний дізнався, що люди бачили, як місцева жителька вночі вела вулицею села телицю, проте раніше худоби у жінки не було. Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронник дізнався, що 24-річна підозрювана, справді тримає в сараї телицю.

Жінка категорично заперечила свою причетність до кримінального правопорушення та повідомила, що корову придбала у місцевої жительки. Проте, як стало відомо, ніхто з односельців худобу не продавав. Правоохоронець запросив підозрювану до райвідділу міліції для надання пояснень.

Там жінка зізналася у заподіяному. Вона розповіла, що хотіла придбати корову, але грошей у неї не було, тому вирішила викрасти її з місцевого товариства. На її думку, зникнення однієї телиці ніхто не мав помітити.

На сьогодні слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення жінці загрожує покарання – позбавленням волі терміном від трьох до шести років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Іноземця, який відбував покарання на Черкащині, примусово видворили з України

Працівники Уманського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС ухвалили рішення про примусове видворення 35-річного громадянина Молдови, який понад 7 років...

В Умані відбудеться прощання із загиблим сержантом

Сьогодні, 28 жовтня, в Умані проведуть церемонію прощання із загиблим на фронті сержантом Володимиром Щербаком, який служив сапером у...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x